Ha léteznek szellemek miért nem üzen az apukám?
Hétfőn halt meg, nem köszönt el, öngyilkos lett, de ha szellemek léteznek miért nem üzen?!
Egyetlen fura dolog van: 2012.Már. 12-én az összes hívás meg minden kitörlödött az Ő telefonjáról azon a napon, viszont van 7:20 perckor, mikor apa halott volt már, egy hívása, a legjobb barátját hívta fel. De már halott volt akkor.
Miért nem üzen nekünk?
Mert nem léteznek szellemek.
Aki meghal az megszűnik létezni.
Részvétem. :(
Köszönöm : )
Remélem ezt nem bántásképp írtad, nem vettem annak, még nem szeretnék elmenni, mert még felsem fogtam, még nem 'hiányzik' úgy, egyszerűen az van bennem 'apa elment dolgozni, majd haza jön megint' még nem világosult számomra, hogy apa már nem jön haza, soha többé
a lélek létezik, de szellemek akik vissza tudnak járni üzengetni azok nem. apukád lelke olyan helyen van ahonnan nem tud neked többé üzenni.
de biztosan öngyilkos lett? vagy nem volt vele valaki aki használhatta a telefonját miután meghalt?
részvétem egyébként...
Köszönöm nektek is
Biztos jó ember lesz ha újjászületik
Nem szeretném Őt ilyen szinten zavarni, nyugodjon békében, ha akar üzen, ha nem, akkor nincs szükségem abraka-dabrákra.
Kb 10 percre ment ki a hátsó udvarra, úgy hogy anya kávét főzőtt, mikor kiment anya 10 perc múlva, már felakasztva találta.
Látszólag oka nem volt, de lehetett már rajt sokszor látni, mintha valami befolyása alatt állt volna.
Sokszor részegnek tűnt, teljesen józanul.
Valami baj volt, mostmár megkönnyebült biztosan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!