Léteznek szellemek?
Hát itt most le írok egy olyan dolgot ami velem meg történt, azaz nem csak velem! nem nagy durranás olvasni, de valóságban mint egy horror filmben!
Egy este Érden voltunk a barátomnál, És akkor ittunk egy pohár vizet. Letettünk legbelülre a poharat és akkor elmentünk talán ha 1 méterre, Sugárba esett le a pohár. Azaz egyenesen és akkor leesett magától. Pedig nem volt ott senki. Csak mi ketten de a konyhától 1 méterre!
Lehet hogy ezt nem hiszitek el.. de sajnos ez az igazság. nagyon megijedtünk. Ezek szerint létezhetnek?
Köszönöm a kommenteket!
Ja és aki mondta hogy 'bevoltál szívva xD' Könyörgöm, Nem unjátok már az idióta válaszokat?! erről ennyit..
Lehet hogy léteznek, lehet hogy nem. De én még a mai napig sem értem.
Én azt sem értem, hogy tud egy pohár sugárban leesni?
Nálatok a poharat mindig az asztal közepére szoktátok tenni? Véletlenül nem valami nah most jólbexaratjuk magunkat szertartást is végeztetek előtte jó kis horror film megnézésével megspékelve? :D Tudod a túlzott képzelgés csodákat tesz ilyen helyzetbe és úgy be lehet magyarázni mindent, hogy utána hetekig tele lesz a gatya.
Továbbra is azt mondom már pedig szellemek nincsenek!
Én a 40 évem alatt jó párszor átéltem félelmet és azt hittem, hogy van ott valami de hogy a két szememmel eddig még nem láttam semmi bizonyíthatót az is biztos! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!