Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek szellemek?

Dash kérdése:

Léteznek szellemek?

Figyelt kérdés

Hát itt most le írok egy olyan dolgot ami velem meg történt, azaz nem csak velem! nem nagy durranás olvasni, de valóságban mint egy horror filmben!

Egy este Érden voltunk a barátomnál, És akkor ittunk egy pohár vizet. Letettünk legbelülre a poharat és akkor elmentünk talán ha 1 méterre, Sugárba esett le a pohár. Azaz egyenesen és akkor leesett magától. Pedig nem volt ott senki. Csak mi ketten de a konyhától 1 méterre!

Lehet hogy ezt nem hiszitek el.. de sajnos ez az igazság. nagyon megijedtünk. Ezek szerint létezhetnek?

2012. márc. 10. 15:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
41%
Már pedig nincsenek!
2012. márc. 10. 15:47
 2/23 anonim válasza:
42%
Igen létezik, de csak a fantázia szüleménye, mint Isten. Utóbbi több embert tart el és nagyobb hatalommal bír.
2012. márc. 10. 15:56
 3/23 A kérdező kommentje:
De akkor Hogy lehet hogy magától leesett az a pohár sugárban?
2012. márc. 10. 15:59
 4/23 anonim válasza:
38%
be voltál szívva xD
2012. márc. 10. 16:05
 5/23 anonim ***** válasza:
51%
biztosan állítom, hogy léteznek.
2012. márc. 10. 16:14
 6/23 anonim válasza:
89%
Biztosan állítod? Miért tetted fel a kérdést?
2012. márc. 10. 16:37
 7/23 anonim ***** válasza:
93%
Elmondom, hogy szellemek a fizikai világban kárt nem tudnak okozni, illetve fizikai képfelvevő gépekkel (kamera) vagy akár pusztán a szemeddel nem tudod látni őket. Az összes felvétel amin szellem van kamu!!! Viszont gyakorlással ellehet érni, hogy láthatóvá váljanak neked, de akkor sem pusztán a fizikai szemeddel látod. Persze az nem egyszerű.xD
2012. márc. 10. 16:37
 8/23 anonim ***** válasza:
81%
Nincsenek...
2012. márc. 10. 16:41
 9/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket!

Ja és aki mondta hogy 'bevoltál szívva xD' Könyörgöm, Nem unjátok már az idióta válaszokat?! erről ennyit..

Lehet hogy léteznek, lehet hogy nem. De én még a mai napig sem értem.

2012. márc. 10. 16:54
 10/23 anonim ***** válasza:

Én azt sem értem, hogy tud egy pohár sugárban leesni?

Nálatok a poharat mindig az asztal közepére szoktátok tenni? Véletlenül nem valami nah most jólbexaratjuk magunkat szertartást is végeztetek előtte jó kis horror film megnézésével megspékelve? :D Tudod a túlzott képzelgés csodákat tesz ilyen helyzetbe és úgy be lehet magyarázni mindent, hogy utána hetekig tele lesz a gatya.

Továbbra is azt mondom már pedig szellemek nincsenek!

Én a 40 évem alatt jó párszor átéltem félelmet és azt hittem, hogy van ott valami de hogy a két szememmel eddig még nem láttam semmi bizonyíthatót az is biztos! :D

2012. márc. 10. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!