Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek szellemek?

Dash kérdése:

Léteznek szellemek?

Figyelt kérdés

Hát itt most le írok egy olyan dolgot ami velem meg történt, azaz nem csak velem! nem nagy durranás olvasni, de valóságban mint egy horror filmben!

Egy este Érden voltunk a barátomnál, És akkor ittunk egy pohár vizet. Letettünk legbelülre a poharat és akkor elmentünk talán ha 1 méterre, Sugárba esett le a pohár. Azaz egyenesen és akkor leesett magától. Pedig nem volt ott senki. Csak mi ketten de a konyhától 1 méterre!

Lehet hogy ezt nem hiszitek el.. de sajnos ez az igazság. nagyon megijedtünk. Ezek szerint létezhetnek?

2012. márc. 10. 15:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
55%
Figyelj léteznek szellemek aki nem hisz benne azzal nem történtek még ilyenek! Rám is lehet mondani h bolond vagyok meg stb! El mesélek egy törtöntet ami velem történt aki el hiszi az aki nem az nem! Kb 6 évesen aludtam és egyszer csak arra keltem fel hogy egy kis kopasz gyerek van az ágyamnál kb 6 éves volt megrémültem, láttam pár percig be csuktam a szemem de aztán is ott volt! Másnap nem mondtam el senkinek napokig nem mondtam el aztán kérdezgettek és el mondtam. Át mentünk nagymamámhoz és elő vett nagyon régi fekete fehér képeket és mondta nézzem végig egyszer csak megláttam!! Azt a kis fiút de a képen volt haja és mondtam ő az! Mamám mondta hogy a gyerek az ő testvérének a gyereke volt már mint mamám testvérének a gyereke volt de meghalt 6 évesen leokémiában rákos volt és mielőtt meghalt el hullott a haja! És én őt láttam a születésem előtt ő már 20 éve halott volt! Tehát ma már majd nem 40 éves lenne! Ez az egyik és a sok közül ami történt velem! Remélem választ kaptál! ÜDV
2012. márc. 11. 09:05
 22/23 A kérdező kommentje:

ez durva.

Én el hiszem mert velem az a poharas történt.

Hát.. akkor kitudja. Lehet hogy tényleg léteznek, vagy pedig csak a fantázia szüleményei.

2012. márc. 11. 09:55
 23/23 anonim ***** válasza:
Igen. Vigyázz, mert lelökhetnek akármit.
2012. ápr. 16. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!