Léteznek szellemek? Igaz-e a hugom állitása? Vagy csupán rejtély marad minden?
Figyelt kérdés
Az unokahugom folyamatosan szellemekről beszél!Állandóan azt mondja,hogy este mikor alszik rázza a hideg és hogy cseng a füle meg,hogy érzi,hogy szájon csókolja valami mert jég hideget érez az ajkán.Nem tudom,hogy léteznek -e mert én nem nagyon hiszek benne......
Szerintetek?Aki tudd,irjon ,hogy vele megtörtént- e egy ilyen eset...stb tapasztalatokat.stb........Előre is köszi és ....csak komolyak írjanak! WHITE ANGEL
2012. márc. 4. 23:16
1/11 anonim válasza:
> este mikor alszik rázza a hideg és hogy cseng a füle
Lehet alvásparalízis.
2/11 anonim válasza:
szerintem fel kellene kapcsolni a fűtést
3/11 A kérdező kommentje:
Minden este 20-25°C fok van minden szobában....és én velem alszik :) csak azért mondom!:)) De azért köszönjük a kommnentett:)
2012. márc. 5. 13:14
4/11 anonim válasza:
Én hangokat hallok és engem is érintett már meg ,,valami" ....én hiszek bennük de csak saját tapasztalat miatt
5/11 anonim válasza:
(nem vicc meg trollkodás)
igen vannak, tudom látom őket. engem egyfolytában zaklatnak, megpróbálnak valamit elmondani de nem tudom hogy mi az mert mindig megijedek és el megyek egyfolytában követnek meg ilyesmi.
6/11 anonim válasza:
Csak szimplán képzelődhet is. Velem is történtek már furcsaságok, de én ezeket a képzeletem számlájára írom, mert nem igazán látok logikus magyarázatot a szellemek létezésére.
7/11 anonim válasza:
Alvásparalízis, ez szinte tuti!
8/11 Losselte válasza:
Nem tudom, mennyi idős a húgod, de azt tudom, hogy amikor leszületünk a földre, néhány évig még tisztán látjuk azt az angyali, vagy ha úgy tetszik, szellemi közeget, amely a megszületésünk előtt körbevett bennünket. Ez később is ott van - életünk végéig elkísér. Egyedi dolog, hogy ki mikor áll át teljesen a sűrűbb földi valóság minden egyebek kirekesztő gondolkodásmódjába,valóságába. Egyesek előbb, mások később sem mondanak le az őrangyalukról, szellembarátaikról. A bennünket körülvevő paradigma elfogadása teszi lapátra azt a képességünket, hogy továbbra is higgyünk bennük. Vagy is a környezet kényszeresen ráerőlteti a gyerekre, hogy az butaság, meg hogy nem szabad ilyen "butaságban" hinni. A valóság megtagadása viszont komoly traumát okozhat egyesknél. Ő hisz - hiszen ott látja őket magával - de a környezete kétségbeejti. Ezért nem érti már, hogy mit akarnak. Egyszerűen csak ne nézzétek "hülyének", hallgassátok meg és segísétek neki megérteni a tapasztalatát. Ha megértette, elmúnak a kétségbeejtés külső tünetei is. Egyszerűen lássátok annak,. ami: gyereknek, egy csodálatos gyermeknek. Őt neveljétek, őt segítsétek az életben, és ne azt a kényszer-képet, amit a környezet hatására ki szeretnétek alakítani belőle.
9/11 anonim válasza:
Hány éves az unokahugod?? Mert az emberek 3 éves korukig látják a szellemeket!!
10/11 A kérdező kommentje:
Utcsó kommentelőnek a válasz, éves:) és köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 20. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!