Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek szellemek?

Dash kérdése:

Léteznek szellemek?

Figyelt kérdés

Hát itt most le írok egy olyan dolgot ami velem meg történt, azaz nem csak velem! nem nagy durranás olvasni, de valóságban mint egy horror filmben!

Egy este Érden voltunk a barátomnál, És akkor ittunk egy pohár vizet. Letettünk legbelülre a poharat és akkor elmentünk talán ha 1 méterre, Sugárba esett le a pohár. Azaz egyenesen és akkor leesett magától. Pedig nem volt ott senki. Csak mi ketten de a konyhától 1 méterre!

Lehet hogy ezt nem hiszitek el.. de sajnos ez az igazság. nagyon megijedtünk. Ezek szerint létezhetnek?

2012. márc. 10. 15:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Velem is történt egyszer egy hasonló esemény. Az egyik tárgy a szobámba magától felemelkedett a levegőbe és utána át "repült" a szoba másik sarkába ahol leesett a földre. Kihangsúlyozom nem szívtam, nem voltam ittas és nem képzeltem be mielőtt bárki ezt válaszolná. De ha valóban nem létezik semmilyen "túlvilági" dolog akkor mégis hogyan lehet egy ilyen eseményt megmagyarázni?
2012. márc. 10. 17:43
 12/23 anonim ***** válasza:
Csak a materializmus tartja úgy, hogy az élő ember szellemén kívül más szellem nem létezik. Az összes vallás (még a tudományos tényekre fogékonyak is) hisz abban, hogy vannak szellemi létformák. Csak az a gond, hogy a "szellemnek" nincs definíciója, és mi Európában hajlunk arra, hogy önálló (éntudattal rendelkező, gondolkodó, érezni képes) entitásként gondoljunk rájuk, de tévedünk. Megjegyzem, nekem is volt hasonló tapasztalatom, ráadásul sokkolóbb is, konkrét halálesetet követően.
2012. márc. 10. 18:22
 13/23 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy sugárban esik le egy pohár? Videót vagy valamit adhatnál...
2012. márc. 10. 18:27
 14/23 A kérdező kommentje:

Anett: Hát az jó kérdés .. fizikai okok? vagy mi lehet ez? nemtudom...

Nem néztünk semmilyen horror filmet! És nem szívtunk be meg semmi.. De akkor ez mi volt?! erre tud valaki egy választ?!

2012. márc. 10. 18:30
 15/23 A kérdező kommentje:
Videót nemtudok adni. Na persze pont akkor vettem elő a kamerát mikor 1mp alatt sugárba esik a pohár. és a pult legbelselyébe raktuk. Ja és állítjátok hogy nem léteznek, akkor mik ezek a sok események amik ember felettiek? Komolyan mondom egyszer utána nézek az ilyeneknek...
2012. márc. 10. 18:35
 16/23 anonim ***** válasza:
En ugy gondolom leteznek igen. Egeszen het eves koromtol kezdve törtentek velem megmagyarazhatatlan dolgok, de nem csak ugy, hogy csak en tapasztaltam ezeket, hanem a szüleim, barataim, es a közvetlen környezetem is. Orakig tudnek meselni, es nem a szokvanyos horror sztorikat, hogy pohar repkedes, meg kopogas, meg stb... hanem nagyon komoly dolgokat, amik miatt majdnem korhazba kerültem. Elöre bocsajtom, nem vagyok beteg, tehat megvizsgaltak pszichiatrian annak idejen, es semmi problemat nem talatak nalam, meg mielött valaki ramnyomna a belyeget, hogy bolond vagyok. :) Viszont az elet furcsa fintor, hogy fel evvel ezelött ert egy nagyon komoly autobaleset, amiben ketszer is sikerült meghalnom, nagy nehezen ujraelesztettek, viszont azota semmilyen megmagyarazhatatlan dolog nem törtent velem, es teljesen megvaltozott az eletm. Meg csak a szinek is masok lettek körülöttem, minden szinesebb, semmi sem annyira szürke, mint ezelött. Nem is igazan tudom ezt megmagyarzni, egyszerüen minden nyugodtabb, csendesebb, mar nem rettegek, es nem erzek semmit körülöttem, nem ugy mint regen.
2012. márc. 10. 18:54
 17/23 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nekem is az kéne...
2012. márc. 10. 19:56
 18/23 anonim ***** válasza:
2012. márc. 10. 21:54
 19/23 anonim ***** válasza:
De mi a rák az a "sugárba esik le a pohár"?
2012. márc. 11. 00:11
 20/23 A kérdező kommentje:

Ennyi értelmetlen embert istenem!

Olyan mint ha valaki leverte volna izomból! -.-

2012. márc. 11. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!