Léteznek szellemek?
Ha hiszel, légyszi mondj indokot rá, és ha tudod azt is ird le kérlek, hogy ki az a polteiggers !!
A válaszokat előre is köszönöm!!
Poltergeist - kopogó szellem
Így már a Google-ön is rá tudsz keresni.
A kopogó szellem azaz zajos szellem olyan szellem amiről még a tudósok is hajlandóak beszélni:) Ez a szellem az amelyik elüldöz a házadból, rosszindulatú, dobál tárgyakat, néha még szaga is van.
Ám tényleg léteznek szellemek. Pl: amikor terhes voltam, a 26 hetes volt a pici, akkor tapasztaltam, hogy egy arnyék járkál a folyosón. Vagyis nem is árnyék, mert az a falon megy, ez ugy ment el mint egy ember, de mégis árnyék volt. Sokszor láttuk egy nap.A férjem a szüleim, de még az egyik ismerősöm is felfigyelt rá. Igen ijesztő volt ahogy a szobából láttad, hogy elhalad valaki még csak nem is gyorsan és még sincs ott.Egészen szülésig ott járkált a folyosón, napi 4x 5x láttuk.Egyéb dologra nem figyeltem oda,annyira nem érdekelt senkit.
Az előttem írót megcáfolnám: a poltergeist szellem nem tud magáról, hogy ő már halott, nagyon alacsony tudat szinten van (álomszinten). És nem veszélyes, csak idegesítő, mert maga se tudja, hogy mit csinál.
Léteznek szellemek, és olyan dolgok is léteznek az anyagi világon túl, amit még el se tudsz képzelni. Ha nem léteznének, akkor nem lenne ez az egész ezotéria téma.
Egyébként minek kell ilyen kérdést feltenni, hogy léteznek szellemek? Egyértelműen, igen. Azért vannak ezek a témák.
Olvass utána, miről számolnak be azok, akiknek halál közeli élményeik voltak! És a lényeg, hogy ha valamit olvasol, ki fogod érezni belőle az igazságot, ha érzékeny vagy erre, vagy van ehhez érzéked. Ha ilyen dolgok érdekelnek tényleg, akkor ezek kutatásában el lehet merülni hosszú évekre (életekre) is akár.
"Nem az a kérdés, hogy van e szellemvilág, hanem, hogy meddig lehet ezt az emberek elől eltitkolni."
Ajánlom figyelmedbe: google-> beírod "szellemek" és ott amit kidob a 4.sor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!