Léteznek szellemek?
Figyelt kérdés
Ha hiszel, légyszi mondj indokot rá, és ha tudod azt is ird le kérlek, hogy ki az a polteiggers !!
A válaszokat előre is köszönöm!!
2011. nov. 28. 15:57
13/19 anonim válasza:
igen léteznek ... én minden nap nagyon félek itthon mert már tapasztaltam öket és látom is :S
15/19 Antimod válasza:
Nem tudom. Gyerekkoromban kétszer láttam megmagyarázhatatlan dolgokat, azóta semmit. De nem hiszem, hogy ebből kifolyólag jogom van kinyilatkoztatásokat tenni, aztán pedig rátámadni valakire, akit viszont megijesztett valamilyen megmagyarázhatatlan jelenség.
Így szkeptikus vagyok, de a szó egészséges értelmében, nem pedig a "tudomány" mániákus megszállottja.
16/19 anonim válasza:
Igen, léteznek szellemek.....
..ott hemzsegnek a zavaros fejű emberek fejében, így aztán bárhol, bármilyen formában megjelenhetnek. Hamarosan nálad is kopogtatnak.
17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de azért még várom őket! Különben én nem nagyon félek tőlük, de azért "megtartom a tisztes távolságot", mielőtt egy démonnal is összefutok.
2012. jan. 31. 19:21
18/19 anonim válasza:
level 20 után már szellem lovasokról beszélünk
19/19 anonim válasza:
Szia! Én hiszek a szellemekben mert már volt is ilyenben részem. Leírom részletesebben: Egyszer unokatesóm mamájánál voltunk. Én 12 vagyok ő meg 9. TV-ztünk és egyszer csak kikapcsolt a TV. Ekkor még nem nagyon ilyedtünk meg Kb. 1-2 hónapja halt meg a dédmamánk. Megpróbáltam bekapcsolni a TV-t nem nagyon ment de végül bekapcsolt. Unokatesóm megszólal: Dédi hogyha te vagy az akkor megint kapcsold ki a TV-t. Eltelt fél perc és a TV ment tovább, de viszont a TV feletti polcon egy dísz hirtelen lelökődött. Nagyon megilyedtünk. Egymásra néztünk és kiszaladtunk a másik szobába. A mamája aludt a kanapén mert éjszakás volt a papája meg TV-zett. Leültünk a fotelba és oda jött a kutyájuk maci és elkezdett vicsorítani mellénk. Megilyedtünk és beültünk a szoba közepére. Maci oda jött hozzám és elkezdett szimatolni. Én annyira megilyedtem hogy pofán vertem utána meg a mamája felkelt és ezt mondta: Mi a f*szt csináltok? Tudom ez így most vicces de nekünk nem volt :/ Látta a mamája rajtunk hogy valami nem stimmel de nem akartuk neki elmondani. De végül elmondtuk. Nagyon durva volt amit mondott. Azt mondta hogy azon a napon amikor ez történt akkor pont 3éve lett öngyilkos a testvére meg a mamám testvére mert az unokatesóm nekem másod unokatesóm. Hát ez történt velünk. És bocsi hogy ennyire sokat írtam de ezt rövidebben nem tudtam volna kifejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!