Ha léteznek szellemek miért nem üzen az apukám?
Hétfőn halt meg, nem köszönt el, öngyilkos lett, de ha szellemek léteznek miért nem üzen?!
Egyetlen fura dolog van: 2012.Már. 12-én az összes hívás meg minden kitörlödött az Ő telefonjáról azon a napon, viszont van 7:20 perckor, mikor apa halott volt már, egy hívása, a legjobb barátját hívta fel. De már halott volt akkor.
Miért nem üzen nekünk?
Hát remélem jobb helyen van, ha egyszer el szeretett volna menni, ne legyen rosszabb mint itt.
Majd mi is megyünk utánna, bár azért én 14 évesen, nem mostanában szeretném, de sokszor gondolkoztam apa előtt én is az öngyilkosságon
Az én szüleim autóbalesetben érted..:/
Egyébként,azért nem üzen,mivel nem akar ijesztegetni/zargatni ígyhát...Érted
Részvétem..De tudd..hogy most is figyel téged...és minden álmodban azt súgja..szeretlek.:)
Első:Fogad részvétem testvérem!
Második:Szellemek nem de lélek létezik.
Az öngyilkosság egy hatalmas nagy bűn sajnos és a keresztény vallás ezt halálos bűnnek tünteti fel.Imátkoz a lelkéért mert akár pokolra jutothatott mert eladta az olyanját ami nem az övé volt!Isten hatalmas fájdalmat él át minden egyes lélek elvesztésekor mert a gyermeke elfordult tőle.Aki halálos bűnt követ el elfordul istentől és az örök szenvedést választja!De ha visszajönn a szelleme nincs pokol és menny de mivel nem jönn vissza elvileg oda jutott!De ha más vallás az igaz vallás akkor meg keres utánna ha kíváncsi vagy rá,hogy mi történhetett vele!
Részvétem.
Ne aggódj emiatt a keresztény - aki öngyilkos pokolra jut, dolog miatt - ezt a középkorban még anno azért találták ki, mert a parasztok fejében megfordult, hogy miért robotoljanak itt a földön, ha a menyországban is élhetnének.
Erre jött a fenti dolog, sakk-matt, dolgozz életed végéig.
Visszatérve, az öngyilkosság ettől függetlenül rohadt rossz dolog, és mindig csak menekülés.
Ha menekülnöd kell hát menekülj, de rengeteg út létezik.
Utazz el. Nincs pénzed?
Stoppolj, koldulj, dolgozz, menj, láss világot.
Aztán ha még egy év múlva is úgy érzed nem ér semmit az életed, add inkább olyanoknak akiknek ez segít.
Legyél önkéntes, vagy akármi.
Rohadt sok dolgot tudsz kedeni az életeddel, ha most nem is tűnik úgy.
És apád nem fog üzenni, de egyszer találkoztok még.
De NEM most!
NEHOGY HASZNÁLD A BOSZORKÁNYTÁBLÁT!!!!!!
veszélyes! ráadásul nem is biztos hogy apukáddal beszélsz!
megszállhat egy ártó szellem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!