Ha léteznek szellemek miért nem üzen az apukám?
Figyelt kérdés
Hétfőn halt meg, nem köszönt el, öngyilkos lett, de ha szellemek léteznek miért nem üzen?!
Egyetlen fura dolog van: 2012.Már. 12-én az összes hívás meg minden kitörlödött az Ő telefonjáról azon a napon, viszont van 7:20 perckor, mikor apa halott volt már, egy hívása, a legjobb barátját hívta fel. De már halott volt akkor.
Miért nem üzen nekünk?
2012. márc. 16. 14:55
21/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, remélem nem a pokolra jutott, ezek a táblák meg nem jutottak eszembe, ha-e nélkül nem tudok 'róla' akkor ezzel nem is akarok.
2012. márc. 17. 18:57
22/32 anonim válasza:
Egyébként apukád bár hol lehet most lehet hogy az örök megsemisülés érte vagy reinkarnálódott vagy belépett a fénybe vagy a mennybe vagy a pulgatóriumba jutott.Vagy ott van de a gyász miatt nem tudod őt érzékelni idővel elválik hidd el!
23/32 A kérdező kommentje:
Nem tekintem nagy fájdalomnak, tudom hogy neki így volt jó. Volt egy betegsége (bőrbetegsége) ami miatt nem tudott már szenvedés nélkül élni. Tudom, hogy valami aput befolyásolta mikor ezt tettem mert nem tudta volna úgy megtenni, hogy tudja bárki rátalálhat a holttestére.. :( Nyugodjon Békében, én pedig "boldog' vagyok, vagyis a régi lány, mert apa is ezt szeretné. :) Apa nagyon szeretett, és tudom hogy nagyon örül, hogy nem sírok annyit, és nem megyek tönkre, örül ha boldognak lát:)
2012. márc. 17. 21:02
24/32 anonim válasza:
Ha meg hal valakid, akkor nem az lesz az első dolga hogy "Na üzenjünk" nem SMS party, lehet hogy évek múlva fog! Részvétem!
25/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)) : D SMS party :):D
2012. márc. 19. 14:18
26/32 bpi válasza:
Részvétem, ne szomorkodj nekem a papám halt meg.
27/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem szomorkdom, felsem fogtam még, vagy lehet tudom, apunak már így jó:)
Neked is részvétem
2012. márc. 19. 18:46
28/32 anonim válasza:
Nekem 2 éve halt meg az apukám még mindig hazavárom! :( Bár tudom,hogy sosem jön.., Nem feltétlenül kell pszichológus nekem aztmondták, hogy elég egy nagyon megbízható ember akinek kiöntheted a szíved! Egyébként nemtuodm miért nem üzen, nekemse üzent hirtelen balesete után! :(
29/32 A kérdező kommentje:
Sajnálom, Részvétem, még akkor is ha régebben történt. Én is haza várom:( Fél 4-kor szokott haza jönni, mai napig várom, hogy jöjjön:( De nem jön
I♥ Dad
2012. ápr. 1. 11:57
30/32 anonim válasza:
Apa nekem kamionozik külföldön 3szor voltam vele Erópában és el se tudnám képzelni azt ha egyik napról a másikra meghalna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!