Miért vannak köztünk a szellemek?
A Bibliának, Isten szavának van mondanivalója a témában!
Az ember , amikor meghal a Hades-ba (holtak hazájába) kerül. Nem tud onnan visszajönni. Amikor eljön az idő, fel lesznek támasztva és számot kell adniuk a cselekedeteikről.
Ugyanakkor az a valóság, hogy tényleg kapcsolatot lehet teremteni a szellemi valósággal. Két oldala van, a jók (imádsággal) és a rosszak (okkult praktikákkal, mágia). Amikor valaki az utóbbit választja, gonosz szellemi lényekkel találkozhat. Nem javallott ...
V.4_zui-nak üzenem, hogy amit írt az egy egetverő b×r×mság!
Hades (Hádész), a görög mitológiában az alvilág ura, nem pedig a helye, mert az Tartarosz. Ha vannak szellemek, akkor szerintem max azért lehetnek itt, mert visszaküldték őket, hogy segítsenek, vagy épp azért maradtak itt mert kitaszítottak lettek. De mivel még nem láttam ilyet, így talán nincs probléma, hogy szkeptikusan állok ehhez a témához kissé.
Nem értem, hogy miért kell azon vitatkozni, hogy vannak-e szellemek, vagy nincsenek. Mindenki döntse el maga, hogy miben hisz, de közben fogadja el, ha más esetleg nem abban hisz.
Én például hiszek a szellemekben, mert nekem már bizonyították, hogy léteznek, de nem érdekel, ha más emiatt hülyének tart.
Amúgy meg érdekesnek tartom, hogy valaki azért nem hisz a szellemekben, mert még nem látta őket. A barátom remek példát hozott erre: A levegőt sem látjuk. Akkor az sincs? Aki így gondolkozik, az nézzen egy kicsit magába, és tanulja meg, hogy nem kell mindig mindenkinek mindenben egyetérteni. Számomra az a leginkább bosszantó, hogy nagyon sokan nem tudják elfogadni más véleményét, mert az nem a sajátjukkal azonos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!