Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért vannak köztünk a szellemek?

Miért vannak köztünk a szellemek?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 14. 22:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
51%
Qvantumfizika nincs, kvantumfizika van, és nincs benne olyan elmélet, amely bizonyítaná a lélek létezését.
2012. ápr. 15. 13:11
 12/25 anonim válasza:
lehet hogy az eltévest lelkek után.de nemtom miért.
2012. ápr. 15. 18:17
 13/25 anonim válasza:
30%
Szellemek márpedig vannak,saját tapasztalat...sötét szobában nyikorgó parketta úgy,hogy senki nem lép rá,az egyik bizonyíték,egy leszakadó polc ami meg van tartva erősen a másik na most akkor? :P
2012. ápr. 17. 08:10
 14/25 anonim ***** válasza:
Utolsó: Minden ilyesmire bemagyarázhatod, hogy szellem, de ettöl még nincs bizonyítva.
2012. ápr. 17. 15:51
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
A test könnyebb lesz a halál beállta után 0,027 grammal de googlizzatok rá, nem biztos, hogy jól emlékszek az értékre. Bár engem nem kell győzködni a létezésükről. Ha felsorolnám miket tapasztaltam diliházba zárnátok... Ép elméjű vagyok, nem fogyasztok alkoholt sem drogot, még kávét is csak mértékkel, harmadéves vagyok közgázon. Az előbbi mondatommal csak szerettem volna hangsúlyozni, hogy nem vagyok sem műveletlen sem pedig beteg. Válaszolva a kérdésre amíg élsz az élőkkel foglalkozz, a halottakkal lesz még elég időd foglalkozni, de lehet hogy azért vannak köztünk, hogy megnyugtassanak minket, hogy a halál nem jelent teljes elmúlást, csak egy másik létformába való átlépést.
2012. ápr. 20. 06:11
 16/25 V.4_zui válasza:

A Bibliának, Isten szavának van mondanivalója a témában!

Az ember , amikor meghal a Hades-ba (holtak hazájába) kerül. Nem tud onnan visszajönni. Amikor eljön az idő, fel lesznek támasztva és számot kell adniuk a cselekedeteikről.

Ugyanakkor az a valóság, hogy tényleg kapcsolatot lehet teremteni a szellemi valósággal. Két oldala van, a jók (imádsággal) és a rosszak (okkult praktikákkal, mágia). Amikor valaki az utóbbit választja, gonosz szellemi lényekkel találkozhat. Nem javallott ...

2012. ápr. 20. 23:11
 17/25 diny77 válasza:
Vannak szellemek,ez nem kétséges.Hogy miért vannak itt,azt nem lehet tudni.szerintem egy párhuzamos síkon vannak,csak néha átkerülnek a miénkbe. Sajnálom,hogy olyen sok csőlátású ember van a földön és mindent amit nem tudnak elképzelni azt tagadják! Ha egyszer eljön az ideje és felfedik magukat bizonyos létformák,legyenek ezek szellemek , idegenek....rengeteg lény él a földön és föld alatt, akkor ezek az emberek meg fognak zakkanni és hatalmas lesz a pánik a sötét,csölátású gondolkodásuk miatt. Szégyen hogy mennyi korlátolt gondolkodású ember van. Nem véletlenül záródott be a harmadik szemünk...
2012. ápr. 20. 23:53
 18/25 Bogoj ***** válasza:
Miért, vannak?
2012. ápr. 21. 09:09
 19/25 anonim ***** válasza:

V.4_zui-nak üzenem, hogy amit írt az egy egetverő b×r×mság!

Hades (Hádész), a görög mitológiában az alvilág ura, nem pedig a helye, mert az Tartarosz. Ha vannak szellemek, akkor szerintem max azért lehetnek itt, mert visszaküldték őket, hogy segítsenek, vagy épp azért maradtak itt mert kitaszítottak lettek. De mivel még nem láttam ilyet, így talán nincs probléma, hogy szkeptikusan állok ehhez a témához kissé.

2012. ápr. 25. 19:38
 20/25 anonim válasza:

Nem értem, hogy miért kell azon vitatkozni, hogy vannak-e szellemek, vagy nincsenek. Mindenki döntse el maga, hogy miben hisz, de közben fogadja el, ha más esetleg nem abban hisz.

Én például hiszek a szellemekben, mert nekem már bizonyították, hogy léteznek, de nem érdekel, ha más emiatt hülyének tart.

Amúgy meg érdekesnek tartom, hogy valaki azért nem hisz a szellemekben, mert még nem látta őket. A barátom remek példát hozott erre: A levegőt sem látjuk. Akkor az sincs? Aki így gondolkozik, az nézzen egy kicsit magába, és tanulja meg, hogy nem kell mindig mindenkinek mindenben egyetérteni. Számomra az a leginkább bosszantó, hogy nagyon sokan nem tudják elfogadni más véleményét, mert az nem a sajátjukkal azonos...

2012. ápr. 26. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!