Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szeretnétek tudni ki az...

Szeretnétek tudni ki az őrangyalotok? (Részletek lent)

Figyelt kérdés

Az interneten találtam hogy hogy lehet megállapítani, ki az angyalod.(lehet h hülyeség de állítólag vmi ,,Angyalbibliából" van kiírva. Eszerint 7 őrangyal van, tehát akkor mindegyik angyalra legalább egymilliárd ember jut. Na mindegy. Tehát:

-Ha hétfői napon születtél, akkor neked Gábriel arkangyal az őrződ. Igen, az a Gábriel. A híres Gábriel aki többször is szerepel a Bibliában. Ő adta hírül Jézus születését is, többek között.

-Ha kedden születtél, Chamael angyal az vigyáz rád.

-Ha szerda, akkor Rafael az őrangyalod.

-Csütörtök: Zadiel arkangyalban bízhatsz.

-Pénteken: Haniel őriz.

-Ha szombat: Cassiel arkangyal (az én angyalon is :D)

-Éééés, ha vasárnap, akkor Mihály az angyalok vezére.

Aki akarja megírhatja válaszban h ki az angyala, akkor privátba elküldöm mi jellemző az angyalára.

2012. ápr. 26. 17:46
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Akkor elnézést és további jó szórakozást.
2012. júl. 14. 12:25
 42/44 anonim ***** válasza:
Én kedden születtem,de attól még lehet több védő angyalom? Mert nem először állmodtam azrael ről,és beszéltem is hozzá álmomban :) boldogságot éreztem a szívemben, de kicsit szomorúnak láttam. Megsajnáltam nagyon. De úgy örültem mikor megláttam! :)
2012. aug. 17. 21:58
 43/44 anonim ***** válasza:
Cassiel arkangyal
2012. szept. 21. 19:28
 44/44 anonim ***** válasza:
Gábriel arkangyal :)
2013. jún. 2. 10:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!