Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szeretnétek tudni ki az...

Szeretnétek tudni ki az őrangyalotok? (Részletek lent)

Figyelt kérdés

Az interneten találtam hogy hogy lehet megállapítani, ki az angyalod.(lehet h hülyeség de állítólag vmi ,,Angyalbibliából" van kiírva. Eszerint 7 őrangyal van, tehát akkor mindegyik angyalra legalább egymilliárd ember jut. Na mindegy. Tehát:

-Ha hétfői napon születtél, akkor neked Gábriel arkangyal az őrződ. Igen, az a Gábriel. A híres Gábriel aki többször is szerepel a Bibliában. Ő adta hírül Jézus születését is, többek között.

-Ha kedden születtél, Chamael angyal az vigyáz rád.

-Ha szerda, akkor Rafael az őrangyalod.

-Csütörtök: Zadiel arkangyalban bízhatsz.

-Pénteken: Haniel őriz.

-Ha szombat: Cassiel arkangyal (az én angyalon is :D)

-Éééés, ha vasárnap, akkor Mihály az angyalok vezére.

Aki akarja megírhatja válaszban h ki az angyala, akkor privátba elküldöm mi jellemző az angyalára.

2012. ápr. 26. 17:46
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
Hétfő :)
2012. ápr. 26. 19:39
 12/44 anonim ***** válasza:
Kedd.
2012. ápr. 26. 19:46
 13/44 anonim ***** válasza:
Bocsi, de ez egy baromság....léteznek angyalok, és mindenkinek van őrangyala, de nem így lehet megtudni a nevét....
2012. ápr. 26. 20:02
 14/44 anonim ***** válasza:
Kedves Jehova tanúja! (aki azt képzeli hogy Mihály arkangyal azonos Jézussal...) A két lény nem egy és ugyanaz! Mihály egy arkangyal! Nagyon gáz, hogy ezzel etetnéd a jó népet....
2012. ápr. 26. 20:04
 15/44 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló(aki azt mondta baromság)!

Én nem tudom, hogy ez működik-e, nem én találtam ki, ez az Angyalbibliában van írva. Továbbá rengeteg oldalon megtalálható.(nem csak magyar nyelvűn.).

Megkérdeztem erről egy hitoktatót, ő nem tudja mire vélni, szerinte lehet h igaz, de lehet h nem.

2012. ápr. 26. 20:12
 16/44 anonim ***** válasza:
Hétfő:)
2012. ápr. 26. 20:12
 17/44 anonim ***** válasza:
Hogy micsoda téveszmések vannak... Méghogy 7 angyal van... Mindenkinek van őrangyala. Nekem egyik álmomban 4 jelentkezett. Utolsó üzenetük ez volt: "Még nem jöhetsz ide." És úgy lett. Teherautón utaztunk többen,mely egy fának ment,a fa mögött szakadék. Leírtam. Ha tetszik olvasd: www.osys.hu/biromiklos
2012. ápr. 26. 20:33
 18/44 anonim ***** válasza:
Figyelj, Kérdező! Minden ember aki meg akarja tudni az őrangyala nevét, megkérdezi tőle, és az őrangyal üzen, mivel mindenkinek személyes őrangyala van! A nevük lehet tök általános név is.... Akiket felsoroltál, ők mind arkangyalok! Van olyan hogy ők is "őrangyaloskodnak" valaki felett, de nem mindenki felett! Az az angyalbiblia pedig nem egészen pontos!
2012. ápr. 26. 20:35
 19/44 anonim ***** válasza:
Egyébként meg rengeteg angyal van, szóval.... :)
2012. ápr. 26. 20:36
 20/44 anonim ***** válasza:
El ne higyjétek már ezt a hülyeséget ! Mindenkinek az a védőangyala amilyen névvel keresztelkedett. Keresztségen átesettnem lesz védőangyala, ami a saját keresztneve, nem véletlenül
2012. ápr. 26. 21:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!