Szeretnétek tudni ki az őrangyalotok? (Részletek lent)
Az interneten találtam hogy hogy lehet megállapítani, ki az angyalod.(lehet h hülyeség de állítólag vmi ,,Angyalbibliából" van kiírva. Eszerint 7 őrangyal van, tehát akkor mindegyik angyalra legalább egymilliárd ember jut. Na mindegy. Tehát:
-Ha hétfői napon születtél, akkor neked Gábriel arkangyal az őrződ. Igen, az a Gábriel. A híres Gábriel aki többször is szerepel a Bibliában. Ő adta hírül Jézus születését is, többek között.
-Ha kedden születtél, Chamael angyal az vigyáz rád.
-Ha szerda, akkor Rafael az őrangyalod.
-Csütörtök: Zadiel arkangyalban bízhatsz.
-Pénteken: Haniel őriz.
-Ha szombat: Cassiel arkangyal (az én angyalon is :D)
-Éééés, ha vasárnap, akkor Mihály az angyalok vezére.
Aki akarja megírhatja válaszban h ki az angyala, akkor privátba elküldöm mi jellemző az angyalára.
Még egyszer mondom(írom), nem én találtam ki, amég ezt meg nem hallottam én is úgy gondoltam, mindenkinek személyes őrangyala van. És lehet hogy úgy is van. Nem tudom, hogy az angyalbiblia írója ezt honnan hallotta. Több helyen, angol nyelvű oldalakon is volt ilyen, sőt, olyan is volt, hogy a születésed dátumát kellett beírni, és megállapította, hogy az milyen nap volt.
Ne nekem panaszkodjon aki ezzel nem ért egyet, nem én írtam az angyalbibliát! Ha panaszkodni akartok, keressétek fel Hazel Ravent!(az angyalbiblia írója).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!