Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szeretnétek tudni ki az...

Szeretnétek tudni ki az őrangyalotok? (Részletek lent)

Figyelt kérdés

Az interneten találtam hogy hogy lehet megállapítani, ki az angyalod.(lehet h hülyeség de állítólag vmi ,,Angyalbibliából" van kiírva. Eszerint 7 őrangyal van, tehát akkor mindegyik angyalra legalább egymilliárd ember jut. Na mindegy. Tehát:

-Ha hétfői napon születtél, akkor neked Gábriel arkangyal az őrződ. Igen, az a Gábriel. A híres Gábriel aki többször is szerepel a Bibliában. Ő adta hírül Jézus születését is, többek között.

-Ha kedden születtél, Chamael angyal az vigyáz rád.

-Ha szerda, akkor Rafael az őrangyalod.

-Csütörtök: Zadiel arkangyalban bízhatsz.

-Pénteken: Haniel őriz.

-Ha szombat: Cassiel arkangyal (az én angyalon is :D)

-Éééés, ha vasárnap, akkor Mihály az angyalok vezére.

Aki akarja megírhatja válaszban h ki az angyala, akkor privátba elküldöm mi jellemző az angyalára.

2012. ápr. 26. 17:46
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Utolsó! Olcsó baromságot írtál! Minden embernek van őrangyala, akár teszik neked, akár nem! :D Tudom, hogy ti keresztények (?) szeretitek különlegesnek meg kiválasztottnak érezni magatokat, ám nem vagytok azok! Bocs, de ez az igazság! Sajnos ezzel a tévképzettel kiölték sikeresen az emberekből azt hogy angyalokkal egyáltalán szóba álljanak! Minden embernek eredendően joga van az angyalokkal szóba állni, és joga van őrangyalhoz, amit természetesen meg is kap! Ez az angyal olyan mint egy legjobb barát, mindent tud az emberről! Ez így van, és kész, ha te inkább szeretnél különleges lenni, a te dolgod, csak magadat áltatod... :)))
2012. ápr. 26. 22:55
 22/44 A kérdező kommentje:

Még egyszer mondom(írom), nem én találtam ki, amég ezt meg nem hallottam én is úgy gondoltam, mindenkinek személyes őrangyala van. És lehet hogy úgy is van. Nem tudom, hogy az angyalbiblia írója ezt honnan hallotta. Több helyen, angol nyelvű oldalakon is volt ilyen, sőt, olyan is volt, hogy a születésed dátumát kellett beírni, és megállapította, hogy az milyen nap volt.

Ne nekem panaszkodjon aki ezzel nem ért egyet, nem én írtam az angyalbibliát! Ha panaszkodni akartok, keressétek fel Hazel Ravent!(az angyalbiblia írója).

2012. ápr. 27. 15:27
 23/44 anonim ***** válasza:
Az enyém Béla.
2012. ápr. 27. 18:13
 24/44 anonim ***** válasza:
Ez nem így van, minden emberi lélek mellé egy személyes őrangyalt ad a teremtő, mikor a Földre leszületünk, ill. szellemi vezetők is kísérgetnek földi életünk során.
2012. ápr. 28. 22:02
 25/44 anonim ***** válasza:
szombat Cassiel
2012. ápr. 29. 17:32
 26/44 anonim ***** válasza:
Hétfő. Megírnád a jellemzést?
2012. ápr. 30. 01:54
 27/44 anonim ***** válasza:
Ezt a marhaságot a bukott angyalok találták ki
2012. ápr. 30. 09:53
 28/44 anonim válasza:
Ismerősöm csütörtöki, Zadiel. Eddig elég szorgalmasan dolgozott...
2012. máj. 14. 15:29
 29/44 anonim válasza:
AKKOR MOST MI VAN ? MERT MER 28-AN 28 FÉLÉT MONDTOK. Van valaki aki pap ? Küldje már át privátba az igazat ! Légyszi
2012. máj. 21. 19:58
 30/44 bebemanoo válasza:
Chamael angyal
2012. máj. 31. 03:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!