Szeretnétek tudni ki az őrangyalotok? (Részletek lent)
Az interneten találtam hogy hogy lehet megállapítani, ki az angyalod.(lehet h hülyeség de állítólag vmi ,,Angyalbibliából" van kiírva. Eszerint 7 őrangyal van, tehát akkor mindegyik angyalra legalább egymilliárd ember jut. Na mindegy. Tehát:
-Ha hétfői napon születtél, akkor neked Gábriel arkangyal az őrződ. Igen, az a Gábriel. A híres Gábriel aki többször is szerepel a Bibliában. Ő adta hírül Jézus születését is, többek között.
-Ha kedden születtél, Chamael angyal az vigyáz rád.
-Ha szerda, akkor Rafael az őrangyalod.
-Csütörtök: Zadiel arkangyalban bízhatsz.
-Pénteken: Haniel őriz.
-Ha szombat: Cassiel arkangyal (az én angyalon is :D)
-Éééés, ha vasárnap, akkor Mihály az angyalok vezére.
Aki akarja megírhatja válaszban h ki az angyala, akkor privátba elküldöm mi jellemző az angyalára.
A hét napot 7 őrangyal őrzi. Lehet így is értelmezni ezt.
Lehet, hogy az az őrangyal, akit kapsz, születésednél, annak van egy főnöke aki a 7 napból az egyik, aki azt a napot őrzi. Ez csak egy elképzelés.
A lényeg, nem csak egy védő/őrangyalod lehet, egy van minimum, de lehet neked akár 6 is, attól függ mennyire hallgatsz a szavukra és mennyire figyelsz az apró jelekre. Az a személy aki nem is figyel oda rájuk, teljesen elfordul tőlük, akkor attól a személytől az angyala is elfordul. Egy kis időre. Lehet nem így van. Kérdezze meg mindenki a saját vezetőjét.
A másik dolog, nem csak angyalok őrizhetnek, hanem entitások, lények és egyéb létező teremtmények is. Nem kell elhinni, mérlegelni kell tudni.:)
akkor nézzétek meg ezt!!!
19:21
"minden embernek őrangyala van. Ki tanított ilyen hülyeségre?! Vagy csak szórakozol"
Mi a probléma? Arről szól a kérdés, hogy mindenkinek van őrangyala.
Kedves Bíró Miklós!
Belinkeltem az oldalt, ahonnan ezt másoltam. Írtam is, hogy nem tudom, mennyi a valóságalapja. Csak úgy mókából kiírtam, mert jópofának találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!