Gyakorlott agykontrollosok! Részletek lent! Elolvasnátok? D próbálnátok nekem segíteni?
09:32: te nem érted ennek a lényegét. azt látom. Nem veszed észre hogy nem mer a barátnője elé állni? te se mernél úgy gondolom.
szerintem a tükrös módszerrel sikerül. meg az üzenetküldéssel. Megpróbálok én is küldeni neki üzenetet. igaz ne ismerlek titeket de remélem célba fog érni.
Szia! Én nem vagyok agykontrollos,és sajnos nem is értem a blokkot,de ezt javasolnám,mert nekem ez bevált!:::
Amikor lefekszel aludni,mond a következőket!::
-Akkor ébredjek fel,mikor -------(és itt kimondod a teljes nevét,és vízuálod a személyt)
-xy a legfogékonyabb az üzenetem befogadására.
-éjjel mikor hirtelen felébredsz,akkor Ő pont abban a fázisban van,hogy vevő az üzenetre!
remélem tudtam segíteni!
Hitetlenkedők figyelem!
Ti úgy próbáljátok ki ezt,hogy ha valakinek kölcsön adtatok valamit,és Ő azt állandóan "elfelejti" azt Neked visszaadni,akkor azt üzenjétek:
-xy,holnap hozd vissza-add vissza kérlek a -------.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!