Agykontrollosok! Van közületek olyan aki tanfolyam nélkül tanult egyedül, otthon agykontrollt könyvekkel? (lent)
Én nagyon szeretem, amikor hullámzik a víz, az megnyugtat. Azt képzelem, hogy egy ilyen nyugalom hullám indul meg a fejem búbjától a lábam ujjáig. Van, hogy többször, ha görcsölök valami miatt.
Próbáld ki azt, hogy gondolsz valamire, amit nagyon szeretsz, feltétel nélkül, és ami meg tud nyugtatni. Például, ha simogatják az arcod. Ha ez megnyugtat, ellazít, akkor le tudsz menni alfába.
A kuzinom is könyvből tanulta és most azt csinálja, amire mindig is vágyott. Egy hajón megismerkedett egy olasz fickóval, aki szintén énekes. Azóta együtt élnek, évek óta, zenélnek, most vettek egy lakást, bejárták szinte az egész világot...
Igen, sikeres.
Amúgy én úgy gondolom, hogy Te is le tudsz menni, csak még nem vagy biztos benne, hogy valóban az az állapot-e az alfa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!