Van hordozókendőd? Szereted? Egyedül tanultad meg kötni, vagy kell hozzá tanfolyam?
Figyelt kérdés
Nagyon gondolkodom, hogy kéne nekem majd egy ilyen kendő, nagyobb lányom elég rohangálós, könnyebben mozognék, ha a hugija a hátamra lenne kötve mikor sétálunk és nem mindig babakocsiban.2009. aug. 17. 14:19
1/2 anonim válasza:
Nekem a hordozókendő túl bonyolult volt, Mei-tai-t vettem. Nagyon egyszerű használni, hátul, oldalt és elöl is hordhatod a babád vele. Ha gondolod, nézd meg: www.liliputi.hu
2/2 anonim válasza:
Nagyon jó a kendő!!! Mi 1 éves koráig használtuk, de lehet sokáig, 5 éves koráig is akár, csak ő aztán inkább szeretett rohangálni egyedül :) A neten tanultam a megkötést. Nagyon könnyű. Sok angol oldalon van a hátra kötés, sok sok képpel, nem kell tudni hozzá angolul.
Amúgy nekem anyukám varrt kendőt egy régi, de nagyon jó minőségű vászon terítőből. A vászon anyag a legjobb, de venni is lehet jókat (vászont).
Jó rohangálást együtt!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!