Szeretnétek tudni ki az őrangyalotok? (Részletek lent)
Az interneten találtam hogy hogy lehet megállapítani, ki az angyalod.(lehet h hülyeség de állítólag vmi ,,Angyalbibliából" van kiírva. Eszerint 7 őrangyal van, tehát akkor mindegyik angyalra legalább egymilliárd ember jut. Na mindegy. Tehát:
-Ha hétfői napon születtél, akkor neked Gábriel arkangyal az őrződ. Igen, az a Gábriel. A híres Gábriel aki többször is szerepel a Bibliában. Ő adta hírül Jézus születését is, többek között.
-Ha kedden születtél, Chamael angyal az vigyáz rád.
-Ha szerda, akkor Rafael az őrangyalod.
-Csütörtök: Zadiel arkangyalban bízhatsz.
-Pénteken: Haniel őriz.
-Ha szombat: Cassiel arkangyal (az én angyalon is :D)
-Éééés, ha vasárnap, akkor Mihály az angyalok vezére.
Aki akarja megírhatja válaszban h ki az angyala, akkor privátba elküldöm mi jellemző az angyalára.
szerda,és akkor Rafael.
De vicces:D a papám neve is Rafael volt (persze amíg meg nem hallt) . megírod lécci?:D kíváncsi vagyok.:DD
Hétfőn születtem, Gabi még soha semmilyen jó hírt sem hozott. Sőt, tulajdonképpen semmilyen hírt sem hozott.
Mérleg vagyok. Állítólag a mérlegeknek Hániel az őrangyaluk, na Ő sem hozott még semmit sem.
Szóval...
Haniel...
de nem csak 7 van:))
ha valaki tudni akarja akkor írjon privit:)
csak azért mert ilyenekkel foglalkozom,és ezeket én is mint tudom:D
Mondok jobbat!
Tudod ki Mihály angyal? Ő maga Jézus!Isten parancsára emberi testet vett fel,hogy megváltson minket.Isten így bizonyította be Sátán előtt,hogy feláldozza egyetlen fiát az emberekért.Van tovább is csak nem írhatom le az egész Bibliát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!