Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kezd már nagyon elegem lenni!...

Kezd már nagyon elegem lenni! Miért nem lehet abbahagyni?

Figyelt kérdés
Miért van tele mostanában ez az oldal a reptoidokkal?! Fogja már fel mindenki, hogy ilyenek nem léteznek, valaki kitalálta és elterjedt, nem tudom, miért kell ezen a témán lovagolni. Állandóan csak azt látom, hogy 'reptoid vagyok?' 'látta már valaki a reptoidokat?' 'a reptoidok mikor jönnek el és pusztítják el a Földet?' Most komolyan, ennyire buták az emberek? Egyszerűen nem hiszem el, már rettenetesen zavar.
2012. márc. 8. 20:29
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon ostoba és gonosz kérdés. A Reptoidok valóban létező lények, ez ma már közismert, csupán hazánkban van még olyan sok hely ahol nem ismerik. Főleg elmaradott oldalakon, ahol kevés igazi szakértő van.
2012. márc. 13. 00:39
 42/42 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ostoba az, aki nem is olvas utána a dolgoknak és abban leli perverz örömét, hogy rémhírekkel riogatja az embereket. (Van ország, ahol a félelemkeltést igen keményen büntetik.)

Miért is félelemkeltés: olyat leírni és bárki által olvashatóvá tenni, hogy ekkor meg ekkor le fogja rohanni az emberiséget egy igencsak rosszindulatú és ellenszenves idegen faj, ami a vesztére tör és az ember teljesen tehetetlen vele szemben - hát ez rohadtul nem vicces, még akkor sem, ha tök átlátszó és primitív módja a rettegés keltésének. Én egyetértek a kérdezővel, hogy ez egy fölösleges hangulatkorbácsolás. Mondhatni trollkodás egy ezotéria rovatot teleírni ilyesmivel.

És még szűk látókörűek is az ilyen reptoidhívek. Hiszen a lényeget felejtik ki. Ugyanis a név maga a hüllő szó latin megfelelőjéből ered, ami 'reptilia'. Tehát szakszerű név nem reptoid hanem reptilián lenne, ami nem más, mint 'hűllőszerű". Az elmélet pedig onnan származik, hogy az őshüllő dínószauruszok, ha nem haltak volna ki sok millió évvel ezelőtt és ugyanúgy részesei lettek volna annak az evolúciónak, ami a mai földi életet kialakította, akkor kb milyen lények lennének ezek. De ez csak egy - -kissé áltudományos - ELMÉLET. De semmiképpen nem földönkívüli és nem természetfeletti.

2012. márc. 13. 06:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!