Kezd már nagyon elegem lenni! Miért nem lehet abbahagyni?
Figyelt kérdés
Miért van tele mostanában ez az oldal a reptoidokkal?! Fogja már fel mindenki, hogy ilyenek nem léteznek, valaki kitalálta és elterjedt, nem tudom, miért kell ezen a témán lovagolni. Állandóan csak azt látom, hogy 'reptoid vagyok?' 'látta már valaki a reptoidokat?' 'a reptoidok mikor jönnek el és pusztítják el a Földet?' Most komolyan, ennyire buták az emberek? Egyszerűen nem hiszem el, már rettenetesen zavar.2012. márc. 8. 20:29
1/42 anonim válasza:
ők unatkozó tizen évesek szard le :D
2/42 anonim válasza:
Ha ennyire zavar, miért látogatod a topikot? Mazochista vagy?
3/42 anonim válasza:
Te is reptoid vagy csak titkolod.
4/42 anonim válasza:
Az ide járók 90%a még a 15-öt sem töltötte be. Valami hülye kitalálta, a többi kisgyerek meg majmolja.
5/42 anonim válasza:
Nem hisznek benne. Csak poénból írják ki :)
6/42 anonim válasza:
Az a szomorú hogy vannak akik ezt el is hiszik, és komolyan veszik...
7/42 anonim válasza:
Na.. azok hülyék, a hülyéken meg nyerészkedni kell :)
8/42 anonim válasza:
Ez kéész ő fogja feltenni a következő reptoidos kérdést :D
na haladjunk.......
9/42 A kérdező kommentje:
Na örülök, hogy a válaszadók nagy része egyetért velem. Nem vagyok mazochista, csak ha rámegyek a gyk. főoldalára ott is tömve van minden ezekkel. Csak ezért írtam ezt. Érdekes, hogy vannak emberek, akik ezt 100%ban elhiszik, és terjesztik is ráadásul.
Látom az utolsó választ meg törölték, örülök neki.
2012. márc. 8. 21:54
10/42 anonim válasza:
Vannak akik elhiszik, de akik a kerdeseket felteszik altalaban poenbol csinaljak es szerintem ok vannak tobben.
Amugy kitalalhatnanak mar valami ujat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!