Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kezd már nagyon elegem lenni!...

Kezd már nagyon elegem lenni! Miért nem lehet abbahagyni?

Figyelt kérdés
Miért van tele mostanában ez az oldal a reptoidokkal?! Fogja már fel mindenki, hogy ilyenek nem léteznek, valaki kitalálta és elterjedt, nem tudom, miért kell ezen a témán lovagolni. Állandóan csak azt látom, hogy 'reptoid vagyok?' 'látta már valaki a reptoidokat?' 'a reptoidok mikor jönnek el és pusztítják el a Földet?' Most komolyan, ennyire buták az emberek? Egyszerűen nem hiszem el, már rettenetesen zavar.
2012. márc. 8. 20:29
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:

utolsó!

Mert az idegeneknek aztán rohadt sok köze van a poénkodáshoz. Ráadásul rossz, és rohadt unalmas poén, csak a 12 éves korosztálynak, meg a gyökereknek poénos.

2012. márc. 9. 01:32
 12/42 anonim ***** válasza:
Pedig itt legalább szakadni lehet a sok hülyén,mér jobb hogy a humor kategóriában szilvásbuktáznak ,búzi spznek ,biebereznek stb...itt olthatod a parasztot!
2012. márc. 9. 06:48
 13/42 anonim ***** válasza:

Ezzel a logikával az egész Ezotéria rovatot el lehet intézni.

Tinik fiktív zöldségekkel szórakoztatják egymást. Ha tényleg hisznek benne, az csak rosszabb.

2012. márc. 9. 07:32
 14/42 anonim ***** válasza:
Nagyon tájékozatlanok vagytok, túl fiatalok mentálisan és éretlen gondolkozásúak. A Reptoidok ma már jelenvannak az ufó kutatásban, csak még hazánkba nem ért ide sajnos. De ami késik nem múlik el, jönnek dec 21én
2012. márc. 9. 07:57
 15/42 anonim ***** válasza:

Átérzem... Gyűjtsünk szavazatokat és szóljunk az üzemeltetőknek, hogy a reptoid tartozzon a moderálandó szavak közé!

Érdekel az ezotéria téma, de a faszom ki van már a redvás reptoidos cuccokkal. Annyira felbasz, hogy, ha érdekelt is volna kik azok, akkor sem néznék utána.

2012. márc. 9. 08:53
 16/42 /Anita_'94/ ***** válasza:
Csak én érzem úgy, hogy ez a kérdés egy reptoid propaganda? El akarják hitetni velünk, hogy nem lesz gázáreme... mármint izé... invázió, meg nem is léteznek stb. :D
2012. márc. 9. 08:55
 17/42 anonim ***** válasza:

Sajnos nem kitaláció. David Icke fórumán van rájuk külön topik.

[link]

2012. márc. 9. 13:12
 18/42 anonim ***** válasza:

"Sajnos nem kitaláció. David Icke fórumán van rájuk külön topik. "

1. Ki a f@sz az a David Icke?

2. Ha valamirl valahol TOPIC van az már nem lehet kitaláció?

Jééézus...

2012. márc. 9. 13:50
 19/42 anonim ***** válasza:

Megnéztem ezt a fórumot, ahol többek közt azt tárgyalják hogy Bear Grylls reptoid, mert nyers halat, meg húst eszik.

:DDD

És akkor nem vicc kategória, mi?

2012. márc. 9. 13:58
 20/42 anonim ***** válasza:
"De ami késik nem múlik el, jönnek dec 21én" Kár, hogy nem láthatom majd akkor a fejed, mert biztos vicces lesz, mikor ráébredsz hogy sz*r sem történt :DD
2012. márc. 9. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!