Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kezd már nagyon elegem lenni!...

Kezd már nagyon elegem lenni! Miért nem lehet abbahagyni?

Figyelt kérdés
Miért van tele mostanában ez az oldal a reptoidokkal?! Fogja már fel mindenki, hogy ilyenek nem léteznek, valaki kitalálta és elterjedt, nem tudom, miért kell ezen a témán lovagolni. Állandóan csak azt látom, hogy 'reptoid vagyok?' 'látta már valaki a reptoidokat?' 'a reptoidok mikor jönnek el és pusztítják el a Földet?' Most komolyan, ennyire buták az emberek? Egyszerűen nem hiszem el, már rettenetesen zavar.
2012. márc. 8. 20:29
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
0%
A legnagyobb poén az, hogy Reptoidok valóban léteznek !.
2012. márc. 9. 16:16
 22/42 anonim ***** válasza:
Az ufó kutatást már a kezdetetek kezdetén elfogult demagóg barmok bőgése jelentette akik mindenféle önkritika nélkül ontották magukbol a hülyeségeket most csak annyi történt hogy lesülyedt a mentális szinvonal és igazodni kellett hozzá, vajon mi lesz a következő hétfejű sárkányok?
2012. márc. 9. 16:30
 23/42 anonim ***** válasza:

"A legnagyobb poén az, hogy Reptoidok valóban léteznek !."

Persze, itt a GYK-n.

2012. márc. 9. 16:32
 24/42 SlenderMan -okos- ***** válasza:
Mért, Ezen legalább lehet röhögni, meg a sok hü*lyén aki elhiszi! Ha végig olvasod az ilyen kérdésekre írt válaszokat, meghosszabbul az életed pár nappal a sok nevetéstől! :P
2012. márc. 9. 19:19
 25/42 A kérdező kommentje:
Elfogadom amit mondtok, egy ideig tényleg vicces volt meg minden, de most, hogy már a kérdések 80%-a erről szól, kicsit sok. Örülök, hogy kultúráltan fogalmazzátok meg a véleményeteket, akármi is az. Ezt csak azért mondom, mert kaptam üzenetet ami nem éppen a normális emberekre vall. Az persze ide nem ír, csak privátban. Gratulálok.
2012. márc. 9. 20:45
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy érzek, mint a kérdező. Én trollkodással szoktam hülyét csinálni belőlük. Na nem a reptoidokból :)))) hanem a híveiből.
2012. márc. 9. 22:37
 27/42 anonim ***** válasza:

"Ezt csak azért mondom, mert kaptam üzenetet ami nem éppen a normális emberekre vall. Az persze ide nem ír, csak privátban. Gratulálok."

Ha sértő, trágár üzenetet kapsz továbbítsd az oldal üzemeltetőinek, és kitiltják.

2012. márc. 10. 01:11
 28/42 anonim ***** válasza:
Már itt is köztünk vannak a reptoidok :O El fogják pusztítani a földemet!! :O
2012. márc. 10. 02:17
 29/42 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon igénytelen szellemileg maga a kérdés és a válaszok is !. Reptoidok vannak ez már nem kérdés, olvassatok róla angol nyelven, legalább tanultok angolt és nem a WOW-al kockultok.
2012. márc. 10. 10:44
 30/42 A kérdező kommentje:

Utolsó, akkor ha tényleg vannak, kérlek menj el hozzájuk és vidd a többi elborult agyú hívőt is magaddal, ne itt őrjítsék meg az értelmes embereket. Mellesleg, nem tudom, hogy miért gondolja mindenki azt, hogy aki wow-ozik, az rögtön kocka. Nem csak 2 véglet van.

És képzeld, van jobb dolgom is, minthogy erről a hülyeségről olvassak, mert az angoltudásom inkább valami magasabb szintű dologra használom fel.

Szellemileg igénytelen? Ezt megcáfolnám.

2012. márc. 10. 14:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!