Elegem van! Miért negatív szereplöje az álmomnak?
Figyelt kérdés
Mostanában ha a barátommal álmodom,mindig negatív szerepet játszik.Megaláz szavakkal,semmibe vesz,meg ilyesmik.A valóságban tuti nem lenne soha ilyen. 24/N2011. aug. 2. 12:54
1/8 anonim válasza:
talán jelenthet féltékenységet, de az álomban az emberek csak szimbólumok, gyakran kapnak az eredetitől durván eltérő tulajdonságokat. lehet, hogy csak feszült vagy és mivel (gondolom) vele vagy napi kapcsolatban, ő az aki ezt álmodban megtestesíti. mázli, hogy nem szörnyekkel meg szellemekkel álmodsz, mint én:/
2/8 A kérdező kommentje:
Na hát mostanába már szellemek is vannak néha,nagyon kivagyok töllük :S
2011. aug. 2. 13:14
3/8 A kérdező kommentje:
van amúgy tanácsod,hogy hogyan kerülhetem ki az ilyen álmokat?
2011. aug. 2. 13:16
4/8 anonim válasza:
el fog múlni, csak próbálj meg kikapcsolni egy időre. foglald el magad olyan dolgokkal, amiket szeretsz és csak szép dolgokra gondolj. én még sulis vagyok, de mióta szünet van, alig vannak rémálmaim:)
5/8 anonim válasza:
és ha hiszel az álmokban, egy álomcsapdát is beszerezhetsz. és még jól is mutat:)
6/8 anonim válasza:
Amikor álmodunk a testünk egy párhuzamos dimenzióból kap információkat. Ez azt jelenti hogy te és a barátod egy párhuzamos dimenzióban egyáltalán nem jöttök ki egymással.
7/8 anonim válasza:
Ez meglehetősen szokványos. A barátod az árnyékodat képviseli az álmodban. Valamilyen egyenlőtlenséget kompenzálsz, amely éber tudat esetén nem tűnik lényegesnek, tudattalanul azonban zavar. Az is lehet hogy egyikőtök extravertált a másik pedig intravertált. (a jungi használat szerint írtam)
8/8 ezegyjónév válasza:
lehet, hogy figyelmeztetés, talán még nem ismerted ki eléggé a barátod rejtett oldalait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!