Mi lehet ennek az álmomnak az üzenete?
Sokszor van olyan, hogy nagyon életszerűen álmodom. Amik néha be is következnek. Sokszor csak tárgyak, dolgok utalnak a közeljövőre. Egy mostani elég valóságosnak tűnő álmomról írok most nektek.
Az álmomban egy fura tó mellett voltunk. A táj kihalt volt, a föld fekete és nyirkos volt. Az nagyon borús volt, szinte éreztem a levegő friss illatát is. A tó közelében volt egy nagyon fura fa. Tényleg egy élő fa volt a "váza" a tákolmánynak, amiben mindenféle hulladék volt. A közepén egy kanapé volt, amit a fa törzse átszúrt. Ezen kívül régi szekerek kerekei és egyéb hulladékok voltak a fa felszínén. Főleg fémtárgyak. Amit nagyon durvának tartottam hogy a fa a tó felé hajlott befele, talán 60 fokos szögben. A törzse úgy jó 30 méter sugarú lehetett. A magassága meg egyszerűen röhejesen nagy. Kicsit félek, mert az ilyen álmaim sokszor utalnak a közeljövőmre. Szerintetek mi a franc akar ez az álmom üzenni nekem? :S:S:S
Köszönöm szépen :)
Ön szerint mit jelenthet az hogy egy közeli ismerősöm odament a fához és megpróbálja kidönteni a fát, persze ez fizikailag lehetetlen hogy egy ilyen hatalmas fát egy egyszerű ember kidönthet. Pontosan nem tudom ki lehetett a személy, de tudom hogy közel áll hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!