Mit jelent az, hogy ha álmomban pisilnem kell, akkor nem tudom abbahagyni?
Rendszeresen előfordul, hogy álmomban pisilek és csak jön és jön, nem tudom abbahagyni, mert mindig azt érzem, hogy még kell. Sokszor társul hozzá olyan kép is, hogy megtelik a vécé, meg hasonlók.
Mit jelent ez?
Atyavilág! Pont éjjel álmodtam egy emlékezeteset, wc-is volt benne. De ezt az álmot most nem is gondoltam át így statisztikai célból. Meg tényleg kellett pisilnem és lusta voltam felkelni, tehát nem volt kérdés a wc az álmomban.
Egyszer álmodtam egy nagyon brutálisat, hogy sehol nem találtam wc-t a városban...Sokat kínlódtam mire felébredtem és mentem pisilni... :-)
Tegnap meg egy olyan ember lakásán jártam álmomban, akivel még sose találkoztam. Ő nem volt otthon, de én bementem nem tudom hogyan. Üzenetet írtam neki a konyhában, belestem a fürdőszobájába és gondoltam használom a wc-t... de nem mertem, mert féltem, hogy épp akkor váratlanul beállít én meg a wc-ből jönnék ki...
Na aztán rövidesen felébredtem. De tényleg majd bepisiltem reggel, ez volt az ok.... :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!