Hahaha. Belőlem biztos nem. Nekem van annyi eszem, hogy ne dőljek be az ilyen aljas, kuruzsló emberekben, akik mások jóhiszeműségéből akarnak megélni... Ugyan hiszek az okkult és egyéb nem megmagyarázható dolgokban, köztük a szellemekben is, mégis tudom, hogy akiknek tényleg olyan szintű tudásuk van, amit ők állítanak magukról, azok nem verik nagy dobra és pénzt sem kérnek a segítségért. Ilyen volt Jézus is. Bár ő azért nagy dobra verte :)
2012. febr. 7. 21:52
22/29 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy nagyon létezne olyan ember, aki nem kérne pénzt az ilyenekért, hisz ez a pénzről szól, és évszázadokkal, évezredekkel ezelőtt is a pénzről szólt. Ugyanúgy fizetni kell a szelleműzésért, a gyógyításért, a jóslásért, stb. Elég ritka az olyan ember ,,varázsló'', aki ezt ingyen csinálja, általában ott elmezavarodottság ténye áll fent. Jézust ne hozzuk a képbe, az egy nagy világvallás meghatározó alakja volt, nem lehet egy kalap alá venni az ilyen szellemdolgokkal. Tény, hogy Jézus is valószínűleg csak egy idióta volt, nem Isten fia, bár ebben a témában sokkal elnézőbb vagyok.
Tihanyi Tamás, Magyarország szégyene, és nagyon jó a meglátása, hogy az amúgy is undorító magyar egészségügyben nem bíznak az emberek, és ezt kihasználva tevékenykedik a gyógyászatban. Egyszer elsütötte, hogy ő ,,természetgyógyász'', óriási botrányt váltott ki a magyar természetgyógyász szakorvosok körében, így kénytelen volt tevékenységét természetgyógyászatról, ,,ezoterikus'' gyógyászatra keresztelni. Ez már poén szint nálam.
2012. febr. 8. 02:12
24/29 Csutak_Balazs válasza:
Persze léteznek szellemek, vámpírok, manók, télapó, mikulás, Voldemort ( voltdeholt) és persze Harrz Potter.
Valaki azt mondta, hogy nincsen Északi Sark, mert azt csak a Télapó miatt találták ki.
Álom közben lazít az agy, vagy túl van terhelve és éppen túlpörög.A szellemek meg az egyéb körítés csak egy nagy baromság. Sajnos a törvény megengedi, hogy úgynevezett 'látók' lenyúlják az egyszerű tudatlan emberek pénzét. Persze lehet, hogy Orbán majd ad nekik más munkát ( remélem )
2012. febr. 9. 21:44
25/29 anonim válasza:
Egyébként köszi srácok, hogy ezért a Jézus Krisztusos hozzászólásom miatt, így lepontoztatok. Én csak leírtam, amit gondolok. Azért, mert valaki meri hangoztatni, hogy szerinte Jézus egy idióta elmebeteg volt, attól még lehet jóérzésű ember. A jóindulat, illetve a vallás, két különböző dolog.
2012. febr. 12. 07:57
26/29 anonim válasza:
Én azt hiszem, az álmokban a lelkek vándorolnak, találkoznak, én pl gyerekkoromban notórikusan ugyanazt álmodtam, uott, aztán egyszer megpillantottam Budapesten az álom helyszínét, holott előtte még Pesten se jártam: dermesztő volt..
2012. febr. 19. 20:26
27/29 anonim válasza:
Ami azt illeti nekem meghalt nagyapám és láttam álmomban a temetést , a koporsó felcsapódott és felült. Aztán eggyik nem édesanyám jött haza a munkából és gyerekkori becenevén szólította "valaki" de persze nem volt ott senki. Nemtudom hogy ez mit jelent de... Azért arra nem vagyok felkészülve hogy a nagynéném rámkacsint egy nap a szekrény tetejéről X.X
2012. febr. 21. 21:13
28/29 anonim válasza:
Csak sajnálni tudom az ilyen primitív emberekek akik nem hisznek bennük...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!