Panellakásban lehetnek szellemek?
Figyelt kérdés
Vagy csak családi házban?2012. jan. 14. 21:36
1/19 anonim válasza:
Igen , vörösen izzanak és egy vörös csillag van tetoválva a homlokukra.Ha ilyeneket látsz akkor menekülj!!
2/19 anonim válasza:
Első: Vörösen izzó dolgon hogy látsz vörös csillagot? Ügyes vagy te is...
3/19 anonim válasza:
Családi házban SEM lehetnek szellemek. Ezt csak beképzelik maguknak egyes emberek.
4/19 anonim válasza:
Igen, de csak a földszinten, illetve az első emeleten, mert a szellemeknek köztudottan tériszonyuk van.
5/19 anonim válasza:
De jó, hogy mi a másodikon lakunk.:)
6/19 Napkiraly válasza:
Olvass utána az újpesti szellem lakótelepnek, vagy szellem telepnek!
7/19 A kérdező kommentje:
Napkirálynak köszönöm a tippet, elolvastam. Azért érdekelt ez a kérdés, mert mindenkitől és mindenhonnan, filmekből is csak ódon hangulatú családi házakról szólnak a kisértethistóriák. Kiváncsi voltam, hogy panelházakkal kapcsolatban vannak-e rémtörténetek. Itt nehezebb megmagyarázni a recsegéseket, ropogásokat, hisz itt nincs sem padlás, sem gerendák. Igaz annál inkább szomszédok, de azokat már könnyebb beazonositani.
2012. jan. 15. 20:12
8/19 Napkiraly válasza:
Nyomj egy zöld kezet köszönetképpen :) Én egy emberrel beszéltem aki ott lakott, azt mondta nincs ott semmi különös, igaz egyszer éjjel ment haza és azt érezte hogy valaki követi de nem volt mögötte senki.
9/19 anonim válasza:
A régi várakat, kastélyokat szeretik, de manapság sokan panelban laknak, mert ott kevesebb a rezsi.
10/19 zeronibble válasza:
Régi panel meg nincs és nem is lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!