Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Panellakásban lehetnek szellemek?

Panellakásban lehetnek szellemek?

Figyelt kérdés
Vagy csak családi házban?
2012. jan. 14. 21:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Panellakásban szerintem nem jellemzőek. A szellemek általában helyhez kötődnek. Úgy gondolom, mivel a panellakások általában újabbak, sokkal kevesebb az esély rá, hogy szellem "lakjon" ott.
2012. jan. 16. 14:43
 12/19 Comedian válasza:

Én személy szerint hiszek a létezésükben (legalábbis valami létezésében), érdekel is a téma.

Elvileg a szellemek valamilyen oknál fogva ragadnak a Földön, mert nem tudnak átjutni a túlvilágba... A régebbi házakban, kastélyokba azért lehetnek szellemek, mert nagyobb a múltjuk. Persze nagyon sok fikció van, és sohasem lehetünk biztosak bennük. Viszont én sok helyen olvastam róluk, hallottam sztorikat, amiket igaznak véltem.

De ez egy olyan hatalmas és buktatókkal teli téma; nem tudhatjuk hogy szellemek vagy démonok léteznek-e, mindkettő, stb. stb...

Az a baj, hogy mindenki egyszerűen dajkamesének mondja ezeket a dolgokat, viszont sok ellenbizonyítéka is van...

Sok misztikus dolog van a Földön, némelyik megmagyarázhatatlan. Vannak olyan dolgok, amikre nincs a tudománynak magyarázata. Ezért sem értem a szkeptikusokat.

2012. jan. 18. 15:24
 13/19 anonim válasza:
Imádnak ott lenni.
2012. febr. 6. 12:25
 14/19 anonim ***** válasza:

Állambácsi a szellemekkel se kivételezik.

Ha szegények csak a panelt tudják megfizetni, akkor mit tegyenek?

2012. febr. 29. 15:21
 15/19 Napkiraly ***** válasza:
Tényleg, előterjesztés a törvényalkotás részére: szellemadó. Bevallásos alapon, új önkormányzati adó. Akinek az ingatlanjában szellem található az köteles megfizetni. A szellemek számát az ingatlan nettó alapterületéből lehet kiszámolni, méghozzá olyan módon, hogy vélelmezni kell, hogy minden megkezdett 30 m2 alapterületre jut egy-egy rezidens szellem. Az adó megfizetése alól mentességet kapnak azok a 65 éven felüli személyek, akiknek igazolhatóan az lehunyt házastársa kísért az ingatlanban.
2012. márc. 2. 20:55
 16/19 bpi válasza:
Léteznek panellakásokban is . . . Pl.: a mamám panellakásban lakik és amikor lement boltba én egyedül voltam ott. és magától bekapcsolódótt a tv. meg még az erkély ajtó becsukodott magától , de nem a szél volt mert napsütéses idő volt. De amitól énis félek pedig 17 vok ,h fura hangokat hallotam a szobából mintha azt mondta volna vlki , h Menekülj,Menekülj ! (Egy mély hang volt )
2012. márc. 19. 18:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Elég szomorú, hogy már 17 évesen ilyen élményeket tapasztalsz. Mi lesz később?! :/
2012. márc. 20. 18:23
 18/19 bpi válasza:
Így van :(
2012. márc. 26. 14:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érezted a lényeget. :-)
2012. márc. 26. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!