Panellakásban lehetnek szellemek?
Én személy szerint hiszek a létezésükben (legalábbis valami létezésében), érdekel is a téma.
Elvileg a szellemek valamilyen oknál fogva ragadnak a Földön, mert nem tudnak átjutni a túlvilágba... A régebbi házakban, kastélyokba azért lehetnek szellemek, mert nagyobb a múltjuk. Persze nagyon sok fikció van, és sohasem lehetünk biztosak bennük. Viszont én sok helyen olvastam róluk, hallottam sztorikat, amiket igaznak véltem.
De ez egy olyan hatalmas és buktatókkal teli téma; nem tudhatjuk hogy szellemek vagy démonok léteznek-e, mindkettő, stb. stb...
Az a baj, hogy mindenki egyszerűen dajkamesének mondja ezeket a dolgokat, viszont sok ellenbizonyítéka is van...
Sok misztikus dolog van a Földön, némelyik megmagyarázhatatlan. Vannak olyan dolgok, amikre nincs a tudománynak magyarázata. Ezért sem értem a szkeptikusokat.
Állambácsi a szellemekkel se kivételezik.
Ha szegények csak a panelt tudják megfizetni, akkor mit tegyenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!