Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A szellemek üzenhetnek az...

A szellemek üzenhetnek az álmainkon keresztűl?

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 10:49
1 2 3
 11/29 Evele123 ***** válasza:
Igen, lehetséges.
2012. febr. 3. 09:16
 12/29 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem abszolút már írtam máshova is. Mikor az ember alszik az agya alfa hullámokat bocsájt ki más lesz a rezgésszáma és érintkezhet nem evilági (nem fizikális világi) jelenségekkel. Ha nem lesz tested (megsemmisül,elöregszik stb.) majd te is megtapasztalhatod azt az állapotot.
2012. febr. 3. 12:47
 13/29 anonim ***** válasza:

Kisebb koromban meghalt egy idősebb hölgy ismerősünk.utána azt álmodtam,hogy becsengetett hozzánk,ajtót nyitottam,és meglepődve megkérdeztem,hogy lehet ő itt,amikor már meghalt.Azt mondta,akiket szeretett,azoknak meg tud jelenni.elmondta,hogy abban a létállapotban amiben most ő van,nincs se jó,se rossz,minden semleges csak egyfajta lelki béke van.

Másik:6 éve meghalt nagypapám,szenvedve,betegen ment el,bátyám és én nem egyszer azt álmodtuk utána,hogy itt van velünk,és semmi baja,él és virul,és nem értettük a helyzetet.

2012. febr. 3. 21:23
 14/29 anonim válasza:
Aki 20:20kor írt neki teljesen igaza van!!! Meg is lepődtem, hogy létezik még ilyen értelmes ember... Az ő véleményét érdemes elolvasni!
2012. febr. 4. 13:54
 15/29 Antimod ***** válasza:

"Aki 20:20kor írt neki teljesen igaza van!!!"

Ez az elmélet egyébként egy az egyben alkalmazható a halálközeli élményekre is.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. febr. 4. 14:18
 16/29 anonim ***** válasza:
66%
Komolyan mondom, sosem akartam elhinni, hogy az emberek valóban ilyen bugyuták, de be kell, hogy lássam. 10 ideíró emberből 2 válaszolta azt, hogy szellemek nem léteznek. Akik szerint meg léteznek össze-vissza beszélnek, mindenki mást mond, máshogy magyarázza. Érdekes, mi akik nem hiszünk az ilyen baromságokban, mint a szellemek, ugyanazzal az indokkal tudjuk cáfolni a létezésüket, viszont ti, mindannyian máshogy magyarázzátok meg a létezésüket. Az ezo.tv illetve asztro.tv nagyon jól él, miközben fürdenek a pénzesőben, rajtatok röhögnek, hogy beszopjátok a sok kamudumát, amit beadnak nektek.
2012. febr. 6. 17:02
 17/29 anonim válasza:

Akik azt mondják h üzen azok beképzelik maguknak... Szellemek nincsenek és az álmainhoz is csak mi férünk hozzá

egy kicsit hagyd abba a Barátok közt nézést ;-)

2012. febr. 7. 07:47
 18/29 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Saját és a gyermekem tapasztalatából tudom, hogy igen, az álmainkon keresztül - IS - üzenhetnek a szellemek. Gyerekként pl. azt álmodtam a szomszéd bácsiról, hogy meghalt. Aznap reggel mondta édesanyám, hogy tényleg akkor hajnalban halt meg. S az az érdekes, hogy akár egy még élő személy is megjelenhet álmunkban. Szintén saját tapasztalat - a többi között -, hogy egy alkalommal a legjobb barátnőm elment szórakozni. Azt álmodtam, hogy miatta bunyó volt a szórakozóhelyen. Másnap de. elmesélte, hogy bunyó volt a szórakozóhelyen ő miatta.

2012. febr. 7. 08:49
 19/29 anonim válasza:
A legjobb barátom szokott álmodni érdekes dolgokat amikről azt hiszi/tudja, hogy beteljesül... tényleg érdekes, mert eddig minden beteljesül amit mondott, például meghal nagypapa stb. Velem is történt pár érdekes dolog, bár én ezek ellenére sem hiszek semmiféle természetfeletti erőben, ha csak egy szemernyit is létezne paranormális dolog a világon annak lenne valami építő értéke is nem csak az ezo.tv és a horrorfilmek alapjai. Biztos lehetsz benne, hogy senki nem üzen az álmaidon keresztül, csak az agyad sohasem pihen és érdekes képi/hangi kiegészítőkkel színesíti a szunyókálást. (kivéve persze Freddy-t, ha őt látod álmodba azért óvakodj:D)
2012. febr. 7. 10:39
 20/29 anonim ***** válasza:
Előző előttinek. Azt mondod, érdekes, hogy élő személyek is megjelenhetnek álmunkban. És ez téged nem ejt gondolkodóba, hogy élő személy hogy kerülhet az álmodba?
2012. febr. 7. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!