A szellemek üzenhetnek az álmainkon keresztűl?

Kisebb koromban meghalt egy idősebb hölgy ismerősünk.utána azt álmodtam,hogy becsengetett hozzánk,ajtót nyitottam,és meglepődve megkérdeztem,hogy lehet ő itt,amikor már meghalt.Azt mondta,akiket szeretett,azoknak meg tud jelenni.elmondta,hogy abban a létállapotban amiben most ő van,nincs se jó,se rossz,minden semleges csak egyfajta lelki béke van.
Másik:6 éve meghalt nagypapám,szenvedve,betegen ment el,bátyám és én nem egyszer azt álmodtuk utána,hogy itt van velünk,és semmi baja,él és virul,és nem értettük a helyzetet.

"Aki 20:20kor írt neki teljesen igaza van!!!"
Ez az elmélet egyébként egy az egyben alkalmazható a halálközeli élményekre is.
Üdv!
Leftlegged Player :)

Akik azt mondják h üzen azok beképzelik maguknak... Szellemek nincsenek és az álmainhoz is csak mi férünk hozzá
egy kicsit hagyd abba a Barátok közt nézést ;-)
Kedves Kérdező!
Saját és a gyermekem tapasztalatából tudom, hogy igen, az álmainkon keresztül - IS - üzenhetnek a szellemek. Gyerekként pl. azt álmodtam a szomszéd bácsiról, hogy meghalt. Aznap reggel mondta édesanyám, hogy tényleg akkor hajnalban halt meg. S az az érdekes, hogy akár egy még élő személy is megjelenhet álmunkban. Szintén saját tapasztalat - a többi között -, hogy egy alkalommal a legjobb barátnőm elment szórakozni. Azt álmodtam, hogy miatta bunyó volt a szórakozóhelyen. Másnap de. elmesélte, hogy bunyó volt a szórakozóhelyen ő miatta.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!