Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A szellemek üzenhetnek az...

A szellemek üzenhetnek az álmainkon keresztűl?

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 10:49
1 2 3
 1/29 Ricky B válasza:
Nem. Álmainkon keresztül csak a saját "felsőbb tudatunk" képes üzenni. Az sem kifejezetten üzen, inkább csak megmutat...
2012. febr. 2. 11:02
 2/29 anonim ***** válasza:
"felsőbb tudatunk" = tudatalatti ?
2012. febr. 2. 11:15
 3/29 anonim ***** válasza:
az aggyal kapcsolatban semmi sem biztos, de szellemek nem léteznek
2012. febr. 2. 11:17
 4/29 Antimod ***** válasza:
23%

Szellemek valószínűleg léteznek, de nem hinném, hogy ők üzennek az álmokon keresztül. Ahogy előttem már írták, valószínűleg a felsőbb éned, illetve a még felsőbb Én (azaz Isten) mutat meg ezt és azt. Olyat már hallottam, hogy halott hozzátartozó üzent, de nem szellemként.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. febr. 2. 11:26
 5/29 anonim ***** válasza:
mire alapozod, hogy valószínűleg léteznek?
2012. febr. 2. 11:43
 6/29 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek az ilyen szellemes hókuszpókuszokban, de nekem már szerepelt az álmomban halott személy. Nem ismertem az illetőt, a legjobb barátnőm egyik barátja volt, én soha nem is találkoztam vele. Mégis megjelent az álmomban, és mondott nekem valamit, amit soha nem fogok elfelejteni, amíg élek.
2012. febr. 2. 14:40
 7/29 anonim ***** válasza:
szerintem üzenhet,hallttam már ilyenről
2012. febr. 2. 16:05
 8/29 anonim válasza:
Most akartam feltenni egy hasonló kérdést, ugyanis van egy öcsém, aki 4hónapos volt mikor bátyám, aki akkor 19volt autóbalesetben meghalt. Öcsém márciusban lesz 7éves, és néha elkezd beszélni róla, kérdezgetni...ma pl azt mondta hogy álmában, éjjel szokott vele találkozni, és beszél hozzá a bátyánk! Nem találok erre semmilyen ésszerű magyarázatot. Ilyet nem talál ki egy 7éves gyerek! Hogy lehetséges ez?
2012. febr. 2. 19:42
 9/29 anonim ***** válasza:
74%

Igen lehetséges, mivel a szellemek az asztrális, mentális, és magasabb síkok közül bármelyikre távozhatnak. Alvás közben pedig a lelked kirándulást tesz azokba a síkokba, és ott könnyedén találkozhatsz velük.

A bökkenő viszont az, hogy az információ, amit visszaadnak, sokszor kesze-kusza, mivel a fizikai agyad nem képes a magasabb síkokon lévő dolgokat feldolgozni. (Hasonló a helyzet, mint egy bushmannal, aki még életében nem látott repülőt, de amit észrevesz egyet az égen, nem tudja hogy miaz, így az információ, amit továbbad jelentősen torzul; beillesztik az ismert világukba és úgy magyarázzák)

2012. febr. 2. 20:20
 10/29 anonim ***** válasza:
30%
Szellemek nem léteznek csak egy negativ dolog,a rémültségtől van!!
2012. febr. 2. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!