Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » LÁTTÁL már szellemet?

LÁTTÁL már szellemet?

Figyelt kérdés

Engem konkrétan az érdekel látni látott-e már valaki.

Ha igen, akkor hogy volt pontosan?

2011. szept. 18. 15:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
21%
Nem. Ép elméjű emberek nem látnak szellemeket. Viszont figyeld meg majd arra hivatkoznak, hogy 20 éve 5 évesen láttak egyet.
2011. szept. 18. 16:02
 2/15 anonim ***** válasza:
igen sajnos , már többször is :/
2011. szept. 18. 16:05
 3/15 anonim válasza:
52%

5 évesen láttak szellemet...

egyet értek... 5 évesen mindenki lát szellemet :D

2011. szept. 18. 16:07
 4/15 anonim ***** válasza:
53%
Ez nem igaz, én még 5 évesen sem láttam szellemet! :D
2011. szept. 18. 16:11
 5/15 anonim válasza:
100%
igen még kicsi voltam de tisztán emlékszem rá... akkoriban volt amikor az anyukámék szobájából szoktattak át egy külön saját szobámba. éjszaka kiabáltam hogy "anyaaaa" és ő mindig feljött hozzám már kb. 3 hete voltam külön szobába mikor megint kiabáltam neki sokáig nem jött de utána belépett a szobámba és elkezdtem hozzá beszélni sötét volt, csak az éjjeli lámpám pislákolt egy kicsit mikor meg akartam érinteni láttam hogy eltűnik...nagyon féltem és mikor ezt írom még most is ráz a hideg ettől, libabőrös vagyok a mai napig hiszem hogy egy szellem volt! Láttam!
2011. szept. 18. 17:40
 6/15 GusztixD ***** válasza:
49%

Tegnap 7órakkor bicóztunk haverokall és megáltunk egyien elhagyatott háznál és 2hülye haverom bement... felmentek az emeletre és kijöttek a teraszra ott videóztuk öket és az ajtóba hirtelen egyien szürke ruhás sminkes arcú nőmegjelent! a sminkje olyanvolt mintha sírt volna... és montuk a haverjaimnak hogy fussanak ezek meg monták mitöl??

ere egyikhátra fordult és meglátta és átfuttott szabályosan át futott a nőn!!!!! ijet még életembe nem láttam eddig még soha !

2011. szept. 18. 17:42
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkoromban én is láttam egy érdekes jelenséget.

Van nálunk egy folyosó onnan nyílik több helység ajtaja is.

És a folyosó végén van egy nappali. én pont ott pihentem mikor a folyosó legtávolabbí ajtajából valami kitüremkedett majd visszament. Úgy ledöbbentem ,hogy minden bátorságom összeszedve elmentem az ajtóig ott ,benéztem de semmit nem láttam.

Olyan érdekes érzés vett elő. Aggasztóan nyugodtnak tűnt minden a szobában. Aztán skeráztam is onnan.

Leírni úgy tudom amit láttam mintha hófehér vékony gumilapot ragasztanánk egy ajtó keretére és egy focilabdát belerúgnánk belülről a közepébe lassítot felvétellel. És profilból figyelnénk meg ezt így.

De inkább folyadék volt ránézésre mint szilárd vagy gáznemű anyag.

Valóban gyerekkoromban volt 8-10 éves lehettem ,és mikor szüleimnek elmeséltem anyám sokáig azzal nyugtatott biztos a függönyt fújta ki a huzat

Az a vicc hogy sose volt függöny az ajtón és minden ablak messze van az ajtóhoz hogy elérjen 1 függöny is csak az ajtóig. Sokáig nem is szerettem bemenni abba a szobába mert ha eszembe jutott elkezdtem parázni. Lehet hogy ez szellem volt ,mai napig nem tudom.

2011. szept. 18. 17:52
 8/15 anonim válasza:
Én csak érzem a szellemeket, de a nővérem egyszer látott egyet. Az ágyán ült egy árnyék-szerű alak, ki tudta belőle nézni, hogy férfi. Elment valami szelleműző féléhez és utána nem találkozott vele többet.
2011. szept. 18. 18:10
 9/15 anonim ***** válasza:

Igen.

Általában épp csak elkapom a szemem sarkából őket, és elsősorban nem is látványként, hanem érzületként határoznám meg őket,

de volt már hogy tükrös módszerrel idéztem, és akkor először egy szempárt majd egy lassan összeálló, valódi arcot láttam.

2011. szept. 18. 18:20
 10/15 anonim ***** válasza:
34%
Senki nem látott még szellemet. Aki mégis az képzelődik, hallucinált, álmodta, vagy nem is ő látta de egy ismerőse mondta, neki meg elhiszi. Esetleg tinilány aki azért látja mert különleges érzékei vannak, mert elolvasta x író összes művét amibe a főhős ilyet tud és ezzel próbál vele azonosulni. Ja meg olyanok akik félnek a sötétben és ismeretlen fenyegetést, mozgást vélnek a látóhatárukon kívül eső területről jönni. Pont onnan ahonnan egy orv támadást várna az ember. Ez az érzet a túlélés érdekében jött létre és jelen van minden élőlényben ami nem lát a sötétben. Mivel nem akarja elfogadni, hogy nincs a közelben támadó, ezért inkább bevezet egy képzelet béli lényt ami képes láthatatlan és testetlen lenni és azzal helyettesíti a támadóját. Nincs baj ezzel, már az őskor óta látnak rémeket, és fognak is minden bizonnyal.
2011. szept. 18. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!