Láttál már szellemet? És leírnátok, hogy hogyan néz ki?
Nem láttam még szellemet de nagyon érdekelne, hogy hogy néz ki. Úgy kérdeztem volna, hogy "Valaki látott már közületek szellemet? És letudnátok írni, hogy hogyan néz ki?" Szóval ez az eredeti kérdés csak nem engedte így.
Nem kérek hozzá nem értő, értelmetlen hülye válaszokat.
Igen, kétszer, de nem ébren voltam, hanem álomból ébredve kinyiottam a szememet (szerintem olyan fázisban voltam, hogy olyat láttam, amit máskor nem láttam).
Magas (kb. 2m, fehér hosszú ruha, szoknyaszerű, az arcát nem vettem ki annyira gyors volt, de emberszerű, sőt az emberhez hasonlatos, békés érzésem volt, nem féltem...
Besuhant az ajtón, és kiment a falon.
Nem lépett, csak suhant(pár centire a föld felett) és nem volt ijesztő.
Kb. 2-4 másodperc alatt elsuhant.
Fehér fénylő, aranyszerű fénye volt. Kétszer láttam ilyet és ugyanabban az ébredési fázisban.
Azért érdekelne, h valaki látott-e hasonlót.
Én őrangyalra tippelek.
Látni nem láttam.
De zajt, zörgést, esést, amit nem lehet magyarázni ismert indokokkal, olyat már láttam és hallottam.
Nálunk egyszer csak kiment egy fazon a szobából a konyhába.
Csak hátulról láttam, de meztelen volt, magas, vékony és izmos, de olyan volt, mintha nem is lett volna bőre, csak ilyen inak, meg izmok. Elég randa volt, de elmenekült előlem :)
Nem mindenki képes őket érzékelni.És nem is egy mindennapos jelenség.
Az asztrál (csillagfényű)dimenzió onnan kapta nevét,hogy ott mindent olyan sejtelmes fény vesz körül,mint amit a fentebbi hozzászólásomban említettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!