Láttál, hallottál, idéztél szellemet?
láttam,hallottam,éreztem
majd priviben
Először is senki nem képes szellemet látni a valóságban valódi látással
aki azt mondja ő látott, az vagy hallucináció volt mert látni akart, és a tudata "benyomta neki"
Vagy hazudik, vagy épp flugos.
87.f. Evolució és fejlődés. Mondd csak picinyem....
60.f. Szeretet, szerelem, barátság, és elmúlás...
19. f. A két csodálatos lelkünk.
Keress rá egyenként ezekre a fejezet címekre és megtudod mi a Lélek valójában és miért nem látható. mi történik vele a test-halála után.
A szellemidézésről pedig 1./ szélhámosság hiszékeny emberek számára-- lehet tejelni"
2. tiszteletlenség a holtak emlékével szemben
3. Veszélyes szórakozás, mert mindig valahol meghal egy-egy pszichopata akinek a lelke egy darabig ide oda csapódik a világban-- Ha egy ilyen kiszúrja, érzékeli ezt a hűje játékot akkor egy pár pillanat alatt elmebetegséget okozhat a illetők közül bárkinek és akkor azt hiszik sokan-- buta fejjel megszállta az ördög-- egy frászt-- egy kallódó pszichopata áldozatává vált-- az egészséges lélek azonnal elindul az első percekben az "Utolsó-útra"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!