Láttál már szellemet? Mikor, és milyen volt?
:O
elmondtad azóta valakinek, aki tudta azonosítani?
Igen, láttam! Kb. 2 évvel ezelott, a régi házunkban, ahol ezelott laktunk. Azt el kell mondjam, nem egy volt és folyamatosan vívta a csatát a jó és a rossz.
4-6 éves korom korul mindig láttam a szobám sarkában valamit, olyan fekete volt, és éreztem is ezt...
Aztán 2 éve, amikor 1x haza mentem megnézni a régi házunkat, megláttam egy szellemet, a hálószoba ajtónál állt, épp a hálószobába lépett be... Fehér ruhában volt, az arcát nem láttam..
én is sokat! nem is eggyet!
mikor beköltözünk az új házba dierült hogy egy öreg néni lakott itt és nem akaródzott megnyugodni vagyis értitek na nem örült neki h ideköltöztünk és egyszer amikor anyukám meg én átmentünk mamámhoz aludni a nagybácsim aludt egyedül a házba és valami lerúgta őt az ágyról ez nem vicc komoly! mintha egy láb lerúgta vna az ágyról és ő felnőtt ember volt nem talált ilyet ki egésze este félt reggel meg remegett! Aztán 10 éves koromban éjfél fél egy lehetett még mindig emlékszem rá hogy melegem volt és kiraktam a lábam és hirtelen valami egy új elkezdte a lábat csizgetni! nem volt ott semmi nagyon megilyedtem 2 napig nem tusdtam normálisan aludni mert minden éjszaka valami hangott halottam minden éjszaka hangok jöttek a padlásról... egyszer hajnali 5körül vettem a bátorságot és elemlámpával felmentem a padlásra de nagyon féltem és majdnem szívinfartust kaptam amikor hirtelen az ablok kinyilt és valami szó szerint ki sliccolt rajta na én aba a pillanatba futottam sikolva lefelé azóta félek a padlástól xD pedig azé ez má nagyon rlg volt 5 éve xD de van mág iylen sztori anyukám akkori barátja a tükörben látta a papámat aki meghalt és mosolygott rá... aztán egy fényés elment... sok ilyet tudok a miházunk maga a kész kabará ezek pedig igazak.... de már nem nagyin félekj mert amióta elmentnk a templomba és megkértük hogy haggyanak már békén élni minket a szellemek mert nem akarunk rosszat azóta már 5 éve nem történik semmi szerencsére!!!!! de ezek amiket mondtam 2 évben történt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!