Láttál már szellemet, idéztél szellemet?
Figyelt kérdés
én nem láttam szellemet, de régen divat volt körünkben a szellem idézés. mindig hallottam valakitől. a dolog lényege, fogsz egy papírt, ráteszel egy poharat lefordítva... valamit még kellett hozzá rajzolni és ujjadat a pohár szélére oda tenni és el nem ereszteni. innen már csak egy dolog van hátra: kimondani az illető nevét jó hangosan, érthetően párszor és hozzáteszed, hogy xy szelleme jelenj meg és ezt ismétled végig. én Petőfit próbáltam és hallottam is, hogy "ss, sss" hallatszott. senki más nem szólt a szobában, aznap nem is mertem ott aludni :D.2011. jún. 2. 20:46
1/5 anonim válasza:
Idéztem.. és basszus,bejött a matektanár.. épp arról a hülye k.rváról beszééltemxDD am bíromxDD
3/5 A kérdező kommentje:
oké.
2011. jún. 3. 11:11
4/5 anonim válasza:
jah idéztem és ki jelent meg? hát magdi anyus a barátok köztből XD
5/5 anonim válasza:
Láttam bizony..amikor bementem nagyapámékhoz és ott virított a kiszel tünde naptár...hát senkinek se kívánom, hogy ilyen élményben legyen része..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!