Láttál már szellemet?
Nem ... Nem hiszek benne... voltak furcsa dolgok hogy az ajtó csapódott és nyílt ki meg éjjel a redőny bolondult... De amikor kimentem semmit se láttam/hallottam... És nem hiszek azóta sem...
16/f
Én láttam de nem ugy ahogy gondolod!
Egyszer csak fényképezgetunk és megnéztem utána a képeket na az eggyik képen egy "szellemet" lehetett kiveni de ez csak a fények és árnyékok fura elhelyezkedése miatt volt
látható amugy szerintem nem volt ott semi mert "élőben" nem láttam csak a fényképen :S
És amikor alszok és felébredek akkor mindig meg recsen a tv vagy valami esetleg a butor mintha a "szellem" leult volna mellém és hogy észrevette hogy felkeltem gyorsan " elbujt" vagy nem tudom..xD
És egy csomom olyan jel ami "szellemre" utalnak:olyan hangok éjszaka aminek semmi oka nincs hogy legyen [tudom valaki ezt ugy magyarázza hogy a testnek a hőmérséklete változik és igy a térfogata is és emiatt recsegnek]
De lehet őrülten hangzik de ha valaki bebizonyianá a szellemek létét akkor nem lepődnék meg :D
Bocsi hogy ilyen hosszu lett..
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!