Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láttál már szellemet?

Láttál már szellemet?

Figyelt kérdés
Vagy akármi "ilyesmit"? Ha igen, hittél benne előtte, és utána?
2010. aug. 2. 11:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Látni nem, de megtapasztaltam, hisz pár éve - amikor még kisebb voltam - egy érdekes 'élményben' volt részem.

Akkoriban jelent meg a fehér zaj filmen, aminek a lényege, hogy szellemek hangjait felveszik diktafonra, esetleg képüket is videóra. Nekem volt egy diktafonom, amivel akkoriban sokat játszottam. A fehér zaj megnézése után eléggé féltem napokig, nem a saját szobámban aludtam. Aztán kezdett elmúlni a félelem és egyik nap gondoltam kipróbálom esetleg nekem is működik a szellem hangjának felvétele. Alattunk lakik egy bácsi, aki olyan mintha nagypapám lenne és ő neki már évekkel ezelőtt meghalt az anyukája. Beszélgettem vele és kérdeztem esetleg amíg megy a magnó kérdezne-e valamit anyukájától )aki ugye már meghalt). Azt kérdezte a bácsi, hogy milyen a másvilág... A magnó eközben ment, csend volt...aztán mikor az egy perces felvételt visszajátszottuk a kérdés feltevése után egy kis csönd volt és utána olyan jött amitől megrémültem (mert igazából ezt az egészet csak játéknak szántam), a semmiből lábosok furcsa csörömpölése hallatszódott, majd egy recsegő hangon: Rossz.

Aznap egész nap be voltam tojva. Elmondtam anyuéknak, megmutattam nekik is, ők se tudták mi lehet ez. Sokat vívodtam magamban, hogy ez talán csak egy előző felvételből hallatszódhatott bele vagy ilyesmi... végül sikerült letörölnöm - azért végül, mert csak másodszorra sikerült! .De aztán este történt a legfurcsább dolog. Anyu lefeküdt aludni a nappaliban, csönd volt, apu nem volt a lakásban, kuyták is aludtak. 8 óra lehetett még szürkület, én pedig elmentem fürödni. Fürdés közben gondolkoztam, szintén azon, hogy ez nem lehet igaz, félrevettem vmit a diktafonon, miközben ezen morfondíroztam egy puffanás hallatszódott kintről, a nappaliból (csönd volt azért hallhattam). Nem foglalkoztam vele, kb 20 perc után kiléptem a fürdőszobából és .. és a lábam előtt ott hevert egy könyv pontosan a csempék fugás illesztéséhez igazítva, a közelben nem volt könyvespolc, pontosabban, a legközelebbi könyvespolc 2 méterre volt háttal nekem. A könyv címe pedig nem más volt, mint: (Uri Gellertől) az Így görbüljek meg, ha nem igaz. A szellem tudatta velem, hogy a felvétel igazi:) Ma is ott csücsül a diktafon a polc mélyén, azóta nem vettem elő........szóval ez történt..

2010. aug. 6. 13:29
 12/17 A kérdező kommentje:

Arra a felvételre kíváncsi lettem volna. Eléggé komolynak hangzik.

Nekem nem volt semmi ilyen élményben részem, de szerintem rengeteg ilyen megmagyarázhatatlan (nem belemagyarázható) történet van, meg fotók is, amikkel az ember nem tud mit kezdeni. Egyszer talán párszáz év múlva teljes hamróniában fogunk az ufókkal és szellemekkel élni:D

2010. aug. 6. 14:17
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
100% már készen áll az ilyen szellem kérdésekre a válaszával...fake...
2010. aug. 11. 11:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia 13:29!

Az a recsegő "rossz" hasonlított a bácsi anyukája hangjára?

2010. aug. 11. 12:30
 15/17 A kérdező kommentje:

11:25.

Te mit dumálsz?

2010. aug. 11. 13:01
 16/17 anonim válasza:
0%
mindenki bekepezel maganak szellemeket . uristen attol hogy halsz egy zajt az nem egy szellem :-j
2011. ápr. 29. 17:14
 17/17 anonim válasza:
láttam már, rengeteget sajnos :l
2011. jún. 26. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!