Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láttál már szellemet? És...

Láttál már szellemet? És leírnátok, hogy hogyan néz ki?

Figyelt kérdés

Nem láttam még szellemet de nagyon érdekelne, hogy hogy néz ki. Úgy kérdeztem volna, hogy "Valaki látott már közületek szellemet? És letudnátok írni, hogy hogyan néz ki?" Szóval ez az eredeti kérdés csak nem engedte így.

Nem kérek hozzá nem értő, értelmetlen hülye válaszokat.

2010. szept. 4. 20:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
37%
Magdi aki úgy néz ki mint Babi néni
2010. szept. 4. 23:35
 12/21 anonim ***** válasza:
32%
Sárga volt és hápogott, azt mondta, hogy jó napot!
2010. szept. 5. 01:24
 13/21 anonim ***** válasza:
84%

én tényleg láttam szellemet..vagyis valami olyasmit..

feküdtem az ágyon kb este tíz lehetett és benézett valami fekete árnyékféle..na ettől annyira megijedtem h még sikítani se tudtam..de ez semmi..mert még a szemem becsukni sem mertem..ezután köddévált az a valami..másnap pedig megtudtam h kb abban az időben halt meg a bácsikám amikor láttam azt az "izét" ='(

2010. szept. 5. 09:15
 14/21 anonim ***** válasza:
35%
az enyém úgy nézett ki mint kiszel tünde borzasztóan megihedtem:S:S:S:(
2010. szept. 5. 17:05
 15/21 konnerth ***** válasza:
64%
Szellemet még nem láttam de ha látnék akkor biztos hogy megijednék utólag...mellesleg én hiszek bennük.
2010. szept. 5. 18:04
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Akit én láttam, az egy fiatal srác volt, csak nem olyan kontúros, mint egy igazi ember. És eltűnt a falnál.

Amikor máskor láttam, akkor pedig csak egy árny volt.

2010. szept. 6. 09:33
 17/21 anonim ***** válasza:
43%
a szellemek általában abban a formában láthatóak, ahogyan épp meghaltak. tehát ha pl agyonlőtték, akkor szétrobbant fejjel fogod látni, stb XD
2010. szept. 6. 21:49
 18/21 anonim ***** válasza:
16%

amit láttam Kiszel Tünde szellemnek hatalmas szemöldöke volt:S

talán belefulladt?:O:O

am a napiszar közölte a halál hírét:/

KISZEL TÜNDE R.I.P.:'(soha nem feledünk...+

2010. szept. 7. 20:02
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem nem láttam, ÉS nem is akarok soha látni szellemet, ott halnék meg a félelemtől, valószínűleg.
2010. szept. 13. 10:31
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

én már láttam és anyám is.

én 5 éves lehettem mikor karácsony körül este megyek lefeküdni le volt kapcsolva minden lámpa sötét volt kint és bent is és egy angyal formát láttam elsuhanni az ablak előtt. hófehér volt az egész aztán kinéztem az ablakon és nem láttam semmit már.

anyu meg akkor látott, mikor utaztunk és egy kis szűk utcában mentünk. egy kocsi állt az út szélén, és montda anyu hogy vigyázz mert jön valaki de közben meg nem jött senki. anyu azt mondtahogy olyan volt mint egy ember és azt látta hogy jön ki a kocsi mögül.

2010. szept. 20. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!