Mi lehet ez? (lent)
Tegnap elött ültem a kanapén néztem a tvét és egyszer csak elment a kép a tvén majd rá úgy egy 5percre az egész áram.Hangok hívtak és mondták hogy gyere ide hozzánk gyere......
Nem tudom mi lehetett velem de mint az alvajárók fel tett kézzel mentem a hangok után(erre tisztán emlékszem).Aztán töbre nem emlékszem....
Reggelre pedig egy busz megállóban ébredtem.Azóta is hallok hangokat a fejembe folyamatosan (ilyeneket pld:Tedd tönkre,vágd földhöz,stb) Aztán tegnap az egész szemem piros lett (pedig barna a szemem) és a hangok elmultak . Az eddig nem édekelt szappanoperekát folyamatosan nézem a tvébe de ez elött utáltam őket.
Majd ma fél hét körül szellemeket kezdtem látni de nem szoltak hozzám megpróbáltam őket megfogni de nem sikerült de ezután se tettek velem semmit.Mostanáig egész végig látom őket miközben ezt a kérdést is írom folyamatosan ittvannak de nem mozognak csak egy helyben álnak mit tegyek?
Figyelj, én nem tudhatom mert Te élted meg épp ezért csak feltételezve mondom. Ha igazat mondasz elárulom ez teljesen természetes dolog, igen létezik ilyesmi csak az a helyzet hogy nem a legszerencsésebb egy ilyen közösségi portálon leírni mert az emberek nagy többsége abbnormálisnak találja... én néhány dologban tudnék neked segíteni csak nem itt írnám le... egyébként én nem vagyok semmilyen sámán, démonűző, boszorkány vagy kuruzsló :)) csak van egy-két dolog amiben tisztában vagyok. nos figyelj, ha tényleg segítséget akarsz és ez nem vmi átverés akkor beszélhetünk... és a korral ne törődj mert megbízhatsz bennem :D
15/L
Szintén az előzőnek. Abszolút jogos amit mondasz, de csak tételezzük fel hogy igazat mond... én világ életemben hittem felsőbb hatalmakban, olyan erőkben (fajokban) amik jóval magasabbak egy embernél. Ezt úgy értem hogy nekik megvannak rá azok a magas energia rezgéseik amivel el tudnak jutni egy élő emberhez úgy hogy hoszzú ideig láthatóvá váljon neki. De ezt persze már sokan tudják elvégre az emberiség a Földön kívűl eddig 66 fajról tud bár nem tudom hogy a kérdező mit is láthatott. Ha nem kamu, akkor kizárt hogy egyszerű emberek (szellemek) lettek volna mert ők elvileg még ahhoz se voltak elég erősek hogy tovább jussanak, nemhogy úgymond "átnyúlni" ebbe a világba, mozgatni dolgokat vagy befolyásolni egy élő embert. Hogyha pedig szellem kilőve, akkor csakis egy nagyobb intelligenciával rendelkező faj lehetett (reméljük nem negatív)
15/L
Poszttraumatikus stressz is válthat ki skizofréniát, ha történt veled valami traumatikus eset a múltban.(pl: közeli ismerős halála, baleset, ilyesmik).
Ezt bizony csak szakember tudja meggyógyítani.
De hallottam már olyanokról is akik regressziós hipnózissal gyógyultak meg.
1.>>>próbáld meg magad nem befolyásolni !
2.>>>ezek nem szellemek hanem kisértetek !
3.>>>hívj szakembert !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!