Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Megéri evokációs tréner...

Megéri evokációs tréner tanfolyamra befizetni?

Figyelt kérdés
Online tanfolyam, az alapképzés 175 dollár és van egy ráépülő kurzus további 99 dollárért. Érdekel a szellemidézés, és elég kevés irodalom van róla, de nem tudom, hogy érdemes-e mindjárt trénernek tanulnom, ha leginkább csak hobbiból idézgetnék szellemeket.

#szellemidézés #evokációs tréner
nov. 18. 10:19
 1/4 Grimfox ***** válasza:
79%

Abszolút nem éri meg. Ennyit fizetni hogy átverjenek valami new age, vagy még annál is haszontalanabb maszlaggal teljesen felesleges.

Kevés az irodalom róla, mert az újabb verziók a spiritizmusból merítenek, a régiek pedig a középkori okkultizmusból(mindkettő irodalma elég bőséges). De mindkettőt olyan előképzetek befolyásolják, amik szimplán nem iagazak a szellemvilágra. A középkori szellemtant például a sémi-héber-keresztény világkép, és a görög filozófia. Megnéztem egy ilyen képzési hirdetést, és gyakorlatilag az összes fent lírt dolog random keveréke az egész. Van benne egy kis görög elemtan, spiritizmus, bolygószellemek, elementálok, meg amit csak megtalálhatsz a régi irodalomban.

Ha mindenképp ezekről akarsz tanulni, vedd elő a régi könyveket, amik ingyen is elérhetők a neten. Többre mész, mint egy ilyen tréninggel. Kiváltképp azután, hogy néhány igen veszélyes kijelentést is elrejtettek a leírásban.

nov. 18. 11:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Majdnem biztos hogy lehúzás, szerintem hanyagold. Azért csak majdnem, mert lehet hogy egy rég halott mester szelleme tartja, akinek nincs is szüksége a pénzre, csak unatkozik.
nov. 18. 11:52
 3/4 anonim ***** válasza:
85%

"csak hobbiból idézgetnék szellemeket"

:DDD

Más hobbit keress inkább ha nem akarsz nagyot szívni.

nov. 18. 12:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Én az avokádóst ajánlom.
nov. 19. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!