Milyen kerékpár görgőt/trainer-t tudnátok javasolni?
Sziasztok,
lassan itt az ősz, a tél, és a rövid napok miatt fennt szeretném tartani a kerékpáros edzésemet, ehhez milyen trénert tudnátok javasolni?
Olyat szeretnék, melyhez van applikáció, ahol programot is tudok késziteni (pl.: betenni egy 15% 200 méteres emelkedőt, vagy éppen egy 3-4%-os 2-3 méteres emelkedőt, stb.)
Maximum 250-300k forintot szánnék rá!
Köszönöm a válaszokat! ;)
Az van már, évek óta járok ki nulla alatti hőmérsékleten is! Amit kihagytam, hogy hétvégén ki tudok menni a hideg ellenére is, de hétköznap, munka után elég bonyolult, ezért kellene a tréner. Illetve azért, mert itt nincsenek emelkedők edzeni!
Köszi a válaszod, de nem erre voltam kiváncsi! :)
Régóta van görgőm, de az utóbbi években nem használtam, annyira enyhe telek voltak. Inkább 1 órával korább indultam vagy hosszabb úton tekertem haza.
Görgőn legalább annyira könnyen meg lehet fázni, mint kint.
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés. :)
Nekem sima dechatlonos van nagyon jól működik ha használom mert tényleg enyhék a telek.
Vegyél használtan 30-40 ezerért max
Én húsz perc után az ablakon vágnám ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!