Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kerékpár görgőt/trainer...

Milyen kerékpár görgőt/trainer-t tudnátok javasolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

lassan itt az ősz, a tél, és a rövid napok miatt fennt szeretném tartani a kerékpáros edzésemet, ehhez milyen trénert tudnátok javasolni?

Olyat szeretnék, melyhez van applikáció, ahol programot is tudok késziteni (pl.: betenni egy 15% 200 méteres emelkedőt, vagy éppen egy 3-4%-os 2-3 méteres emelkedőt, stb.)

Maximum 250-300k forintot szánnék rá!

Köszönöm a válaszokat! ;)

aug. 31. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Inkább vegyél jóféle téli ruházatot. :)
aug. 31. 22:58
 2/7 A kérdező kommentje:

Az van már, évek óta járok ki nulla alatti hőmérsékleten is! Amit kihagytam, hogy hétvégén ki tudok menni a hideg ellenére is, de hétköznap, munka után elég bonyolult, ezért kellene a tréner. Illetve azért, mert itt nincsenek emelkedők edzeni!

Köszi a válaszod, de nem erre voltam kiváncsi! :)

aug. 31. 23:06
 3/7 anonim ***** válasza:
64%

Régóta van görgőm, de az utóbbi években nem használtam, annyira enyhe telek voltak. Inkább 1 órával korább indultam vagy hosszabb úton tekertem haza.

Görgőn legalább annyira könnyen meg lehet fázni, mint kint.

Tudom, hogy nem ez volt a kérdés. :)

aug. 31. 23:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Elite Suito T-m van, megfelel a téli edzésekre. De ugyanolyan jó a Tacx és a Wahoo is. A noname-eket kerüld el szerintem és akkor nem lesz gond.
szept. 1. 11:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, utána fogok olvasni ezeknek!
szept. 1. 11:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem sima dechatlonos van nagyon jól működik ha használom mert tényleg enyhék a telek.

Vegyél használtan 30-40 ezerért max

Én húsz perc után az ablakon vágnám ki.

szept. 1. 12:40
 7/7 anonim ***** válasza:
6: pont azért nem jó a sima, mert azt 20 perc után elunod. Egy interaktív okosgörgővel át lehet tekerni az egész telet. Rouvy vagy Zwift előfizetéssel nem fogod megunni.
szept. 1. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!