Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Cáfolat,hogy szedlacsik...

Cáfolat,hogy szedlacsik miklós sosem volt szcientológus és,hogy milyen jókat mond ti elhiszitek ezt?

Figyelt kérdés
[link]

2020. aug. 22. 16:26
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Azt nem tudom, de cáfolom, hogy te valaha is láttál helyesírási szótárt.
2020. aug. 22. 18:18
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Szedlacsik sokat beszél és ez a gond. Hogy képes valaki ennyi energia elpocsékolàsára? Nem különb annàl az elmebeteg David Icke nál àh nem xd. Az àllitàsa amin röhögni szoktam amikor azt mondja hogy , az ègiek a mennyben vannak meg a lentiek a gonoszok meg jôk fennt. Na ennek se vège se eleje .
2020. aug. 22. 18:27
 3/8 A kérdező kommentje:

2/

Egy ismerősöm azt mondta azok bírálják akiknek fáj az igazság amit mond 😃

2020. aug. 22. 19:39
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
Nincs, nem hiszem el.
2020. aug. 22. 19:42
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
#3 Egy ismerősöm azt mondta az nyalja be amit mond, akinek nincs egy önálló gondolata sem.
2020. aug. 23. 15:42
 6/8 anonim ***** válasza:
15%
Én nem tudom, de vannak jó gondolatai pénzügyi, gazdasági téren. S talán ahogy próbálja felnyitni az emberek szemét. A spirituális hülyeségeit fejezhetné be, akkor semmi probléma nem lenne vele. Pont, hogy azok nézik, akiknek vannak önálló gondolatai, s józan paraszti ésszel is hajlandóak gondolkozni.
2020. okt. 6. 23:13
 7/8 anonim válasza:
Szientológiai egyház tagja a mai napig! Nemtudom de az emberei akaratosak s ezerszer rámenösebbek, mint a jehova tanui, ha jót akarsz elkerülöd, mert aztán téged isrávesznek, hogy eröszakkal toborozd a hülyéket! Ha van pénzed költsd a gyerekeidre vagy aházadra, ne ilyen marhasságra!
2024. febr. 11. 12:14
 8/8 anonim válasza:
Amúgy nemtudom, hogy müködhet, pláne Magyarországon, hogy betiltották a Szientológiai tanokat ez meg tanítja, meg gyüjti neki a követőket! Ternészetesen a Magyar szedlacsik szektára gondoltam, hogy kerüld el ha van cseppnyi eszed! Olvass még róla van itt valahol 236 nál istöbb válasz!A résztvevő ismerőseim, mind be akarta szervezni, hiába, mondtam nekik, hogy ha ők fizetnének több millió forintot, mert ezek a szervezők evvel jöttek, hogy ennyit keresnek,! Szóval elöször neked kell fizetni a hülyességet, mert ebből van ezeknek a millióik, ha én kapnák többszázezer forintot azért, hogy hallgassam akkor se hallgatnám! Hála kiutákták a városból ezeketa szarháziakat s elköltözteksazóta nem zaklatnak, ígaz a telefont is lecseréltűk meg a facebookon is letíltottam mert ott kerestek! Ha valódi tudás lenne,akkor nem kereshetne ennyit a követöjeik!
2024. febr. 11. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!