Mi lehet ez? (lent)
Tegnap elött ültem a kanapén néztem a tvét és egyszer csak elment a kép a tvén majd rá úgy egy 5percre az egész áram.Hangok hívtak és mondták hogy gyere ide hozzánk gyere......
Nem tudom mi lehetett velem de mint az alvajárók fel tett kézzel mentem a hangok után(erre tisztán emlékszem).Aztán töbre nem emlékszem....
Reggelre pedig egy busz megállóban ébredtem.Azóta is hallok hangokat a fejembe folyamatosan (ilyeneket pld:Tedd tönkre,vágd földhöz,stb) Aztán tegnap az egész szemem piros lett (pedig barna a szemem) és a hangok elmultak . Az eddig nem édekelt szappanoperekát folyamatosan nézem a tvébe de ez elött utáltam őket.
Majd ma fél hét körül szellemeket kezdtem látni de nem szoltak hozzám megpróbáltam őket megfogni de nem sikerült de ezután se tettek velem semmit.Mostanáig egész végig látom őket miközben ezt a kérdést is írom folyamatosan ittvannak de nem mozognak csak egy helyben álnak mit tegyek?
Szorongást, félelmet csak önuralommal vagy megfelelő gyógyszerek segítségével tudod csak leküzdeni. Sajnos itt senki nem tud neked segíteni.
Ha valaki hangokat hall, vagy kényszert érez hogy ennek hatására cselekedjen,ráadásul még olyan dolgokat lát ami nem mindennapi akkor ott bizony pszichés eredetű betegség húzódhat meg
Ne várd senkitől itt a megerősítést abban, hogy amiket leírtál az valós dolgok. Ha valóban ezeket megtapasztaltad, akkor sürgősen keress fel egy szakorvost.
Első lépésként tényleg menj el pszichiátriára! Általában aki beteg nem tudja magáról, hogy az. Fateromnak is van mentális betegsége (persze orvoshoz nem ment el, mert azt hiszi, hogy normális) nagyon durva dolgai vannak... Visszatérve a Te problémádra kérd meg egy családtagod vagy egy ismerősöd, hogy kísérjen el és vizsgáltasd meg magad!
Remélem rendbe jössz!
Egy orvos barátom beutalt engem még ma egy szakemberhez és írt föl gyógyszereket amik állítólag megnyugtatnak.A BETEGSÉGEMRŐL ANNYIT MONDOTT HOGY EZ NEM MINDENNAPI BETEGSÉG MAJD MEGFOGOM KAPNI AZ EREDMÉNYEKET DE ATTÓL TART HOGY TÉNYLEG KOMOLY A BAJ A FELYEMBE.A "SZELLEMEK" MÁR ELTÜNTEK DE MOST A HANGOK KEZDŐTEK EL MEGINT....
iSZONYATOSAN ZAVARNAK ÉS MÁR NEM TUDOM MIT TEGYEK A GYÓGYSZEREK NEM SEGÍTENEK ÉS AZ ORVOST NEM TUDOM ELÉRNI .mEGPROBÁLTAM ALUDNI DE A HANGOK NEM HAGYNAK MOST FÖLJETTEM NETEZNI HÁTHA MEGNYUGTAT DE EZ SEM ....
REMÉLEM AZ ORVOS ÉRTI A DOLGÁT ÉS HONLAPRA KI IS DERÜL MIS IS AZ ÉN BAJOM........
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!