Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez? (lent)

Mi lehet ez? (lent)

Figyelt kérdés

Tegnap elött ültem a kanapén néztem a tvét és egyszer csak elment a kép a tvén majd rá úgy egy 5percre az egész áram.Hangok hívtak és mondták hogy gyere ide hozzánk gyere......

Nem tudom mi lehetett velem de mint az alvajárók fel tett kézzel mentem a hangok után(erre tisztán emlékszem).Aztán töbre nem emlékszem....

Reggelre pedig egy busz megállóban ébredtem.Azóta is hallok hangokat a fejembe folyamatosan (ilyeneket pld:Tedd tönkre,vágd földhöz,stb) Aztán tegnap az egész szemem piros lett (pedig barna a szemem) és a hangok elmultak . Az eddig nem édekelt szappanoperekát folyamatosan nézem a tvébe de ez elött utáltam őket.

Majd ma fél hét körül szellemeket kezdtem látni de nem szoltak hozzám megpróbáltam őket megfogni de nem sikerült de ezután se tettek velem semmit.Mostanáig egész végig látom őket miközben ezt a kérdést is írom folyamatosan ittvannak de nem mozognak csak egy helyben álnak mit tegyek?

2011. júl. 7. 09:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Azonnal a pszichiátriára. De rögtön.
2011. júl. 7. 09:09
 2/22 anonim ***** válasza:
Skrizofrénia tipikus tünetei: pszichátriai szakrendelést érdemes felkeresni.
2011. júl. 7. 09:13
 3/22 A kérdező kommentje:
Én nem hiszem hogy skizofrén lennék és azt sem hogy beteg de ha a helyzet nem változik felkeresek egy orvost és ha ő nem tud mondani semmit ezzel kapcsolatban akkor felkeresek egy szakaembert aki ezekhez ért addig is várom válaszaitokat mert nagyon félek és remélem ti tudtok valahogy segíteni
2011. júl. 7. 09:22
 4/22 anonim ***** válasza:

Szorongást, félelmet csak önuralommal vagy megfelelő gyógyszerek segítségével tudod csak leküzdeni. Sajnos itt senki nem tud neked segíteni.

Ha valaki hangokat hall, vagy kényszert érez hogy ennek hatására cselekedjen,ráadásul még olyan dolgokat lát ami nem mindennapi akkor ott bizony pszichés eredetű betegség húzódhat meg

Ne várd senkitől itt a megerősítést abban, hogy amiket leírtál az valós dolgok. Ha valóban ezeket megtapasztaltad, akkor sürgősen keress fel egy szakorvost.

2011. júl. 7. 09:34
 5/22 anonim ***** válasza:
Pszichiátria, nem játék az ilyen.
2011. júl. 7. 10:11
 6/22 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod, hogy kárt tegyél magadban vagy esetleg másban akkor azonnal fordulj szakemberhez! Természetesen orvos doktorra gondoltam nem EZO-tv-re!
2011. júl. 7. 10:33
 7/22 anonim ***** válasza:
Most pedig az ezós válasza. AZONNAL fordulj agydokihoz, mert amiket látsz azok tuti nem igaziak. A szellemek nem álnak ott csak úgy... Ahoz hogy pár másodpercre megjelenjenek ahoz is rengeteg energia kell. Nem hogy több órára... A tüneteid valóban passzolnak az elöre haladott skizofréniához. Ha nem gyöztelek meg, akkor olvasd el ezeket. [link] [link] [link] Komolyan AZONNAL menny el a pszihiátriára!!!
2011. júl. 7. 11:22
 8/22 anonim ***** válasza:

Első lépésként tényleg menj el pszichiátriára! Általában aki beteg nem tudja magáról, hogy az. Fateromnak is van mentális betegsége (persze orvoshoz nem ment el, mert azt hiszi, hogy normális) nagyon durva dolgai vannak... Visszatérve a Te problémádra kérd meg egy családtagod vagy egy ismerősöd, hogy kísérjen el és vizsgáltasd meg magad!

Remélem rendbe jössz!

2011. júl. 7. 13:16
 9/22 A kérdező kommentje:

Egy orvos barátom beutalt engem még ma egy szakemberhez és írt föl gyógyszereket amik állítólag megnyugtatnak.A BETEGSÉGEMRŐL ANNYIT MONDOTT HOGY EZ NEM MINDENNAPI BETEGSÉG MAJD MEGFOGOM KAPNI AZ EREDMÉNYEKET DE ATTÓL TART HOGY TÉNYLEG KOMOLY A BAJ A FELYEMBE.A "SZELLEMEK" MÁR ELTÜNTEK DE MOST A HANGOK KEZDŐTEK EL MEGINT....

iSZONYATOSAN ZAVARNAK ÉS MÁR NEM TUDOM MIT TEGYEK A GYÓGYSZEREK NEM SEGÍTENEK ÉS AZ ORVOST NEM TUDOM ELÉRNI .mEGPROBÁLTAM ALUDNI DE A HANGOK NEM HAGYNAK MOST FÖLJETTEM NETEZNI HÁTHA MEGNYUGTAT DE EZ SEM ....

REMÉLEM AZ ORVOS ÉRTI A DOLGÁT ÉS HONLAPRA KI IS DERÜL MIS IS AZ ÉN BAJOM........

2011. júl. 7. 14:07
 10/22 anonim ***** válasza:
Jól van, jól van, nyugi, örizd meg a hideg véred! Csak azt tartsd a fejedben hogy bármit is látsz, hallassz, az NEM IGAZI! Ne csinálj semmit ha halucinálsz, nehogy véletlen kárt tegyél magadban, vagy másokban! Addig azt javaslom hogy üsd el az idöt. Pl meny a gyakori egyéb kérdések, humor részébe, és lapozgasd az oldalakat, stb. Van hobbid, kedvenc müsorod? Mit szeretsz?
2011. júl. 7. 15:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!