Mi lehet ez? (lent)
Tegnap elött ültem a kanapén néztem a tvét és egyszer csak elment a kép a tvén majd rá úgy egy 5percre az egész áram.Hangok hívtak és mondták hogy gyere ide hozzánk gyere......
Nem tudom mi lehetett velem de mint az alvajárók fel tett kézzel mentem a hangok után(erre tisztán emlékszem).Aztán töbre nem emlékszem....
Reggelre pedig egy busz megállóban ébredtem.Azóta is hallok hangokat a fejembe folyamatosan (ilyeneket pld:Tedd tönkre,vágd földhöz,stb) Aztán tegnap az egész szemem piros lett (pedig barna a szemem) és a hangok elmultak . Az eddig nem édekelt szappanoperekát folyamatosan nézem a tvébe de ez elött utáltam őket.
Majd ma fél hét körül szellemeket kezdtem látni de nem szoltak hozzám megpróbáltam őket megfogni de nem sikerült de ezután se tettek velem semmit.Mostanáig egész végig látom őket miközben ezt a kérdést is írom folyamatosan ittvannak de nem mozognak csak egy helyben álnak mit tegyek?
Kedves kérdező! Nem akarom ugyanazokat a válaszokat megadni, de van egy gyanúm. A 07-08 12:10-as válaszoló írt a poszt-traumatikus stressz valószínűsíthetőségéről. Én is valami ilyesmire gondoltam, csak egy picit másféleképpen. Felhozok egy példát. Én nagyon sokat foglalkozok a spirituális témával. Egy hétvégi napon, amikor szabad voltam végre, otthon egész nap az internetet böngésztem. Estére mikor le akartam feküdni, épp mostam a fogam, egy hangot halottam: ÖLD MEG! ÖLD MEG! Ez a hang suttogott, de mégis nagy hangerővel. Nem féltem, mert tudtam, hogy csak az egész napos foglalkozás ezzel a dologgal idézte elő ezt a problémát az agyamban. Az óta egy picit kevesebbet dolgozok ezzel.
Arra akarok kilyukadni, hogy nem lehet, hogy egyszer egy nagyon félelmetes szellemészlelés (esetleg egy szimpla rituálé, idézés) komoly traumát okozott, és ezt képtelen vagy feldolgozni ( Poszt traumatikus stressz ) első okozója. Ez, mint ahogyan írták okozhat skizofréniát. Amelynek a tüneteiben szenvedsz.
Az orvos hidd el, segíteni fog, de addig is fogadd meg a tanácsaimat: ha belső késztetéseket érzel állj neki ellent. Ha nem szégyenled, mond fennhangon, hogy nem, nem szabad. Üsd el az időt valami nagyon komollyal: sportolj, vagy menj le a HiperMarketbe, az a lényeg, hogy valami aktívat, csak ne olvass, és ne tévézz.
Amúgy kezdek komolyan aggódni, hogy nem reagálsz a válaszokra. Kérlek írj vissza!!!
Tisztelettel: GH
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!