Grimfox,
ha már ez a téma, esetleg tudod, milyen ásványok, kristályok jók az asztrális paraziták, pl. lárvák, ellen/negatív hatásaik csökkentésére?
D-Mano, az irodalom szerint a krizopráz használatos kifejezetten külső befolyások ellen. Az újabb ásványokról nem sokat tudok, lehet azok között is van ilyen. De ez is csak csökkenti a befolyást. A kövekről önmagukban úgy tartják, hogy állandó, de kicsi a hatásuk. De különböző amulettekben használva már hatékonyak.
Ezen kívül bármi, ami a személyes vitalitásodat, és érzelmi/mentális egyensúlyodat erősíti közvetve jó ellenük. Nem csak kövekre értem, hanem bármire, ami ezzel a hatással bír. A lárvák példának okáért híresek arról, hogy a legyengült szervezetűeket, érzelmileg kimerülteket találják meg.
4, az anyag általában nem korlátozza őket, de amit például mi emberek akadályként azonosítunk, és úgy is kezelünk, vagy épp arra használunk, az a nagy részüknek akadályt jelent. Például a falak, ajtók, és ablakok. A falakat az ember azért emeli, hogy kint tartsa azt, ami nemkívánatos számára. Ez a szándék ugyanúgy a fal részévé válik, mint a téglák, amiből épülnek. Néhány kivételtől eltekintve ami az embernek fal, az a szellemvilág jelentős részének is az. Az ajtó hasonló, de ott be tud jönni az, amit magaddal hozol, vagy amit akarva-akaratlanul beengedsz. Az ablakról nem sokat tudok mondani, mert elvben az is arra van, hogy bizonyos dolgokat kinttartson, de van amit be kell eresszen, emellett sokszor kinyitjuk, hogy beengedjünk olyasmit, amit máskor kizárunk. A fal, és ajtó egészen stabil akadály, de az ablak szerintem egy gyenge pont.
Olyat pedig még nem láttam, hogy egy szellemi lény csak úgy a semmiből felbukkanna egy adott helyen. Hívásra is időbe telik, míg valamilyen formában képviselteti magát az, amit hívsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!