11/21 Grimfox válasza:
Attól függ melyik alkalom. Volt amelyikkel spontán szembetalálkoztunk az erdőben(egész csapattal voltunk, többen is láttuk), és volt amelyiket én kerestem meg, mert ki akartam próbálni, hogy mennyire pontosan tudom meghatározni hogy hol van, és milyen természetű. A kevésbé kívánatos fajtákat már akkor vettem észre, amikor a közelemben voltak mert nem verték nagydobra, hogy ott vannak-érthető okokból.
12/21 Szervizmérnök úr válasza:
9.
"Jobb szó a tapasztaltam, de az egyszerűség kedvéért legyen. Igen, láttam."
Jobb szó a "ködösítek".
"(egész csapattal voltunk, többen is láttuk)"
Ugyan már, mindennek van határa.
13/21 Grimfox válasza:
12. Van. Hiszed, vagy sem, még nekem is vannak határaim, ahol azt mondom, ez nem igaz. Viszont arról nem beszélek úgy, mint tapasztalatról.
14/21 anonim válasza:
Nekem fel sem tűnt hogy szellem,amíg valaki át nem haladt rajta.Aki hiszi,hiszi,aki nem,nem.
15/21 Grimfox válasza:
Emberi kísértettel még nem találkoztam. Igazából semmivel sem, ami emberből maradt hátra. Amivel összeakadtam az sosem volt más, mint amikor láttam. Mindig is szellemi lények voltak.
16/21 anonim válasza:
És megvalósult köztetek valamiféle kommunikáció?
17/21 Grimfox válasza:
Volt olyan is. De nem igazán nevezhető az ilyesmi társalgásnak. A "valamiféle" nagyon erősen hangsúlyos.
19/21 Grimfox válasza:
Nincs sok sztori. Ha te is, meg a szellem is hajlandó rá(főleg a szellem), akkor halványan érzed, mit érez/gondol(Nem mindig lehet különséget tenni). Halottakkal mondjuk ezt nem próbálnám ki. Meg semmivel, ami alapvetően ellenszenves, vagy kifejezetten ártani akar.
Ami meg komolyabb szellemi kapacitással rendelkezik, az teljes gondolatokat fog átadni, aztán bogozza ki az, aki tudja.
20/21 anonim válasza:
Akit én láttam,mindenképpen fel akarta hívni magára a figyelmet.Csak az tűnt fel,hogy kitartóan bámul,miközben halad.Csak engem.Nem tudom kötöttek-e már beléd,de a balhét megelőző pillanatokban pár dolgot leolvashatsz a többi ember arcáról.(Aki nem érintett.)Helytelenítést,vagy szorongás,félelmet.Mikor a többi emberen nem látszott SEMMI reakció,kicsit furcsállom a dolgot.Közben a férfi szelleme ment tovább,a szemét le sem vette rólam.Én kb merőlegesen ültem arra az útra,amint ő haladt.Vele szemben feltűnt egy öregember,hajlotthátú,bottal,menet közben fel sem nézve.A férfi szelleme(végig azt hittem,hogy ember)meglátta,majd úgy ment tovább,hogy biztosan beleütközzön.Azt hittem írtó nagy balhét lesz,hiszen volt ott pár ember(köztük én is),akinek nem tetszett volna,ha fellöki az öreget.Az csak ment tovább,fel sem pillantva.Aztán amikor összeütköztek volna,az öreg átsétált a másikon.Percekig töprengtem,hátha sikerül racionális magyarázatot találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!