A fizikai lények alá vannak vetve az egymás-utáni változásoknak, míg a szellemi lények működése alá van vetve a változások egymás-utániságának. A fizikai idő folytatólagos lefolyású, egyfajta kontinuum, a szellemi idő egyszerű, oszthatatlan, pillanatnyi mozzanatokon alapul.
Isten viszont az időtől teljesen független.
Az időtől és valamilyen dimenziótól függetlenül értelmezhetetlen lenne bármi is.
Marad a semmi.
3-as nem a semmi marad.
Marad az értelmezhetetlen ;)
A klasszikus már a kérdést sem értem idevág.
Mi az az időn kívül?
El ne higgyük már hogy nincs idő tér nélkül
Dehát az idő amúgy is telik…
Egy légüres térben is… meg eleve mi az hogy légüres tér?
Tehát a mai napig azt mondják hogy volt a semmi, a légüres tér(sztem már az is valami) és akkor abból lett ami ma is van
Akkor én ebből istenhívő leszek, mert nincs az az isten(haha) hogy véletlen a légüres idő nélküli térből itt legyen ez a minden.
Ha lenne vki aki a mindenség és az univerzum felett áll, az megmagyarázna mindent. És akkor meg sem kellene kérdezni hogy ő miből lett hiszen aki a mindenség felett áll abba nem lehet belekötni.
Viszont abba hogy az idő nélküli semmiből egyszer csak véletlenül lett a minden… hát ez kva nagy hülyeség már bocsánat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!