Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mely szellemi lények léteznek...

Mely szellemi lények léteznek az időn kívül?

Figyelt kérdés

tegnap 17:46
1 2
 1/12 Grimfox ***** válasza:
72%
Kizárólag az az egy, amelyik eredetileg létezett. Minden más az időn belül létezik, még akkor is, ha kevésbé hat rá, mint mondjuk az élőkre.
tegnap 17:51
 2/12 anonim válasza:
94%

A fizikai lények alá vannak vetve az egymás-utáni változásoknak, míg a szellemi lények működése alá van vetve a változások egymás-utániságának. A fizikai idő folytatólagos lefolyású, egyfajta kontinuum, a szellemi idő egyszerű, oszthatatlan, pillanatnyi mozzanatokon alapul.

Isten viszont az időtől teljesen független.

tegnap 18:11
 3/12 magyarul csipsz (o_o ) válasza:
100%

Az időtől és valamilyen dimenziótól függetlenül értelmezhetetlen lenne bármi is.

Marad a semmi.

tegnap 19:00
 4/12 anonim ***** válasza:
60%

3-as nem a semmi marad.

Marad az értelmezhetetlen ;)

tegnap 20:15
 5/12 anonim ***** válasza:
45%

A klasszikus már a kérdést sem értem idevág.

Mi az az időn kívül?

El ne higgyük már hogy nincs idő tér nélkül

tegnap 23:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Ahogy 5-ös is írja mi itt a tér/idő koordinátarendszerében vagyunk, és így észlelünk. Ha bármi ezen kívül esik arról nekünk nincs tudomásunk.
ma 08:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha beleugranánk egy fekete lyukba, akkor bármi megtörténhetne. Csak hát nagy eséllyel meghalnánk, de mégha nem is (és lenne a jövőben erre valami szuper szerkezet) nem tudnánk onnan visszajönni 😅
ma 09:32
 8/12 anonim ***** válasza:
6 én eleve abban nem hiszek hogy az időnek térre van szüksége…
ma 10:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát ezt már rég bebizonyították a matematikusok pl kapásból Einstein. Azóta kiderült volna szerintem ha nincs összefüggés (nagy koponyák gondolkodtak ezen). Mindegy, megértem ha te nem hiszed ezt. Én hiszek azoknak akik ennek a kutatásával töltötték az életüket.
ma 10:28
 10/12 anonim ***** válasza:

Dehát az idő amúgy is telik…

Egy légüres térben is… meg eleve mi az hogy légüres tér?

Tehát a mai napig azt mondják hogy volt a semmi, a légüres tér(sztem már az is valami) és akkor abból lett ami ma is van

Akkor én ebből istenhívő leszek, mert nincs az az isten(haha) hogy véletlen a légüres idő nélküli térből itt legyen ez a minden.

Ha lenne vki aki a mindenség és az univerzum felett áll, az megmagyarázna mindent. És akkor meg sem kellene kérdezni hogy ő miből lett hiszen aki a mindenség felett áll abba nem lehet belekötni.

Viszont abba hogy az idő nélküli semmiből egyszer csak véletlenül lett a minden… hát ez kva nagy hülyeség már bocsánat

ma 10:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!