Ki az aki úgy érzi, hogy a föld bolygó egy csapda és aki ide születik az valami hiba eredménye és magasabb dimenziokból jöttünk és nem más állította a csapdákat, mint aki úgy néz ki mint az ember és aki teremtette azaz az atya?
Ha nem erre akkor mire szerződtél Kérdező?
Milyen lenne neked az ideális élet?
Nem is értem a kérdést se...
"a föld bolygó egy csapda"
Ja, néha én is érzem így...
"és aki ide születik az valami hiba eredménye"
Nem. Rosszabb napjaimon gondolom azt, hogy valami átverés hatására beleegyezünk, és jövünk. Jobb napjaimon meg nem tudom. De az tuti, hogy nem hiba eredménye.
"és magasabb dimenziókból jöttünk"
Igen, ezzel egyet tudok érteni.
"és nem más állította a csapdákat, mint aki úgy néz ki mint az ember és aki teremtette azaz az atya?"
Hogy mi ???
Ha az általad atyának nevezett valaki épít valamit, az nem csapda. Ha csapda, akkor nem ő építette. Ilyet az ember szokott, és általában önérdekből, nem magának, hanem hogy neki jobb legyen, vagy jól járjon valamivel és társai, de előbb utóbb ő esik bele. Csak akkor már nem tud róla, hogy hogyan sikerült ezt összehozni.
Szerintem csodálatos az élet. és az hogy egyáltalán vagyunk.
Ami tönkretesz mindent, az az ember.
És az is már más téma, hogy hogyan alakult az életem. és hogy unlucky voltam és betegségem is van.
De gyönyörű a világ ha nem nézzük a káros emberiséget!! :D
Ha meg annyira nem akar valaki élni, más országokban van legális öngyilkosság amit lehet igényelni.
Kedves Kérdező,
a kicsi és sérült egód próbál meggyőzni arról, h nem erre szerződtél. A halhatatlan és sérthetetlen lelked meg a háttérben bólogat, hogy de. Kuncog is.
Nyilván az alacsony színvonalon rezgőnek ez egy börtön*. A magasabban rezgőnek játszótér, az igen magasan rezgőnek meg egy csoda. Gyakorlati szempontból pedig egy fejlődési lépcsőfok, se több, se kevesebb. Persze ha a kicsi és sérült egódra hallgatsz, leülhetsz a lépcsőfokra és duzzoghatsz. A lelked ráér megvárni, hogy kisírdogáld magad, pedig csak a karmáid összessége hozott ide.
*azért börtön, mert rossz irányban keresed a kijáratot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!