én se tudom felfogni,nyugi,de 17 évesen ne ezen járjon az eszed :)
2011. jún. 30. 22:11
3/25 anonim válasza:
ür tuti nemlesz. vagy pokol vagy menny vagy szellemvilág vagy reinkkarnácio
2011. jún. 30. 22:12
4/25 anonim válasza:
Szerintem ezt a legkönnyebb elképzelni az összes teória közül. És bizony ha ez így van, akkor Okken-borotvája fájóan éles :/
Mivel hozzád hasonlóan őseink is féltek ettől az ürességtől, kitalálták a vallásokat. Javasolnám egy hittankurzus-felvételet, az majd megnyugtat ;)
2011. jún. 30. 22:15
5/25 anonim válasza:
néha én is elgondolkozok ezen,de ha a halál olyan lenne,mint amikor alszunk,akkor lélegeznünk kéne,mint amikor alszunk.De ha meghalunk,megáll a lélegzet,a sziv,a levegő,az agy...minden leáll.Szóval nem aludhatunk és olyan sem lehet,mint amikor alszunk.Szerintem,vagy ujra születünk egy másik testben,vagy olyan kiláthatatlan sötétség az egész.Megszünik minden.Próbálok reménykedni abban,hogy a halál után eljutunk egy szép helyre...de mindig elfog egy félelem érzés.
2011. jún. 30. 22:22
6/25 anonim válasza:
álmodni nem fogsz, mert agyad elromlik
am érdekes kérdés, válasz nincs rá, reinkarnáció remélem kamu, mert amilyen sokan halnak meg 5-6 hónapos queue biztos lesz
2011. jún. 30. 22:40
7/25 anonim válasza:
tényleg!Sokan halnak meg,tul sokan,hogy mind ujjá születne egy másik testben.Akkor lehet már nem férnénk el a földön...bár ki tudja.
2011. jún. 30. 22:44
8/25 anonim válasza:
persze, az emberi elme nem tudja felfogni mi az hogy semmi, vagy végtelen.
és mivel félsz ettől, az ürességtől, ezért nem akarod elfogadni. innen jön a mennyi, pokol vagy reinkarnációról a duma.. én nem mondom hogy ezek nem lehetségesek. de elfogadom, lehet meghalsz és VÉGE, semmi. ezt nem tudhatod. törődj azzal amit tudhatsz. az életre összpontosíts :)
2011. jún. 30. 22:53
9/25 anonim válasza:
természetesen: *menny
2011. jún. 30. 22:54
10/25 anonim válasza:
Nagyon jó lenne ha örökre aludnánk halál után.. mivel alvás közben nem a semmi van, hanem álmodunk... és mivel tudatos álmodó vagyok ezért halál után is akár irányíthatnám az álmaimat... Jó lenne az álomvilágban tovább élni.. Végtelen lehetöségeket kínálna :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!