Hol lehet venni vagy letölteni relaxációs cd ket? Amikor alfa állapotban vagyok jó lenne ha mondaná az anyagot vki hangosan ugy könnyebb lenne elképzelni amit szeretnék elérni.
szia.köszönöm a választ!
Az a helyzet, hogy nekem nem csak relax. zenére lenne szükségem, hanem olyan szövegre, amikor is v.ki végigvezeti a relaxáciot , hangosan mondja, hogy lazuljak el tetőtől talpig, és ,utána pedig célok elérésére, ill. megbocsjtás-kibékülésre mond konkrétan v.milyen szöveget..
Remélem tudod mire gondolok:)
Ha esetleg tudnátok ilyet linkelni, naon jó lenne! :)
nagyon jó válaszokat adtak eddig , én már régóta meditálok , sokféle zenét , vezetett meditációt is használok , mikor milyen a hangulatom . néha elég ha csak a tengerparti hullámokat hallgatom ,van a yutubon , 2és 3 óra hosszú változata is .
irányitott meditációt is lehet találni , nagyon jók a Balogh Béla féle is de van akinek más jobban bejön .
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!